Latest News

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

1ου Piraeus Sports Camp: Γιατί η συμμετοχή δεν είναι αναμενόμενη στα προγράμματα του Δήμου Πειραιά

Με συμμετοχή μικρότερη της αναμενόμενης φαίνεται συνεχίζονται τα αθλητικά προγράμματα του 1ου Piraeus Sports Camp στο...
Δήμο Πειραιά.
Ήδη έχει ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος του προγράμματος και τη Δευτέρα 29-6-2015 ξεκινά η δεύτερη βδομάδα, αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή στον αρχικό σχεδιασμό. 

Έως τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες,δεν παρουσιάστηκε η κοσμοσυρροή που αναμενόταν από τους εμπνευστές, τουλάχιστον για ένα δωρεάν πρόγραμμα, αν κι έγινε κινητοποίηση  για υποβολή αιτήσεων, αλλά και πάλι η ανταπόκριση λέγεται πως δεν ήταν η αναμενόμενη. 
Πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν ακόμα ελεύθερες θέσεις για τις επόμενες περιόδους του προγράμματος και αναζητείται τρόπος για να συμπληρωθούν, καθώς τα σχετικά προγράμματα θα διεξάγονται με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δωρεάν για παιδιά των Δημοτικών σχολείων της πόλης!
Ενδεικτικό είναι ότι από την περασμένη Τετάρτη 24-6-2015 αναρτήθηκε ξανά στο site του δήμου η σχετική ανακοίνωση και παραμένει έως την Κυριακή στην πρώτη σειρά, προκειμένου να υπάρξει εκ νέου ενημέρωση για να προσέλθουν περισσότερα παιδιά. 

Ίσως η προβολή του προγράμματος δεν ήταν η καλύτερη δυνατή ή αν θέλετε,αποδείχθηκε πως δεν ήταν επαρκώς αποτελεσματική,για την προσέλευση των παιδιών,ενώ δόθηκε η εντύπωση ότι απευθυνόταν σε πολύ συγκεκριμένο κοινό και απέτρεψε πολλούς γονείς να μπουν στην περιπέτεια(!) να προσκομίσουν όλα αυτά τα στοιχεία στις υπηρεσίες του ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά. 
@ Αν κάποιοι έχουν άλλη εικόνα για τη συμμετοχή στα προγράμματα, ας μας στείλουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την δική τους άποψη...