Latest News

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Σοκ: Θετικός σε κοκαΐνη αθλητής του Ολυμπιακού! (ΕΙΚΟΝΑ)

Σοκ: Θετικός σε κοκαΐνη αθλητής του ΟλυμπιακούΜια είδηση που σοκάρει έχει συγκλονίσει την αθλητική «οικογένεια» του Ολυμπιακού από το πρωί ...
της Παρασκευής.
Θετικός σε χρήση κοκαΐνης φέρεται να έχει βρεθεί, σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, ο πολίστας του Ολυμπιακού, Νίκολα Ράτζεν. Αν η απαγορευμένη ουσία ανιχνευτεί και στο 2ο δείγμα, κινδυνεύει με αποκλεισμό 2-4 ετών! Σύμφωνα με την σερβική ιστοσελίδα B92, ο Νίκολα Ράτζεν, σε έλεγχο ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε, βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης.
Ο Σέρβος πολίστας, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στη Χίο, ήρθε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό για να ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» στο Τσάμπιονς Λιγκ άλλα και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, δεν έχει δηλωθεί για τα πλέι-οφ, ούτε αγωνίστηκε στο φάιναλ-φορ του Κυπέλλου Ελλάδας!
Ο 30χρονος άσος, ο οποίος είναι από τα βασικά στελέχη στην εθνικής Σερβίας, περιμένει πλέον την εξέταση του 2ου δείγματος. Αν βρεθεί και αυτό θετικό σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, απειλείται με τιμωρία που μπορεί να φτάσει από δύο έως και τέσσερα χρόνια αποκλεισμό.
Ο ίδιος ο Νίκολα Ράτζεν ενημέρωσε, μέσω twitter, ότι δεν θα προχωρήσει σε καμία δήλωση μέχρι να εξεταστεί και το δεύτερο δείγμα, αποδεχόμενος ουσιαστικά ότι το πρώτο είναι θετικό!

@ Καλά αν περιμένει το δεύτερο δείγμα σώθηκε...