Latest News

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Κλειστό το κολυμβητήριο του Ειδικού Σχολείου Πειραιά


Πριν από λίγες ημέρες, ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης προανήγγειλε την πρόθεση του να κάνει νέο κολυμβητήριο...

στον Πειραιά (ΕΔΩ)
Τώρα αποκαλύπτεται ότι δεν λειτουργεί το νέο κλειστό κολυμβητήριο του 1ου Ειδικού Σχολείου, που εγκαινιάστηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή Πειραιά, πριν από σχεδόν έναν χρόνο.



Την έλλειψη προσωπικού στο κολυμβητήριο του 1ου Ειδικού Σχολείου Πειραιά που έχει ως αποτέλεσμα να παραμένει ανενεργό, επικαλείται στην ερώτηση που κατέθεσε ενώπιον του Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο Βουλευτής της ΝΔ Α’  Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος. 
Στην ερώτησή του, ο Βουλευτής επισημαίνει ότι το υπερσύγχρονο κλειστό κολυμβητήριο που εγκαινιάστηκε πριν από περίπου ένα χρόνο και που είναι απαραίτητο στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου για λόγους θεραπευτικούς αλλά και εκπαιδευτικούς, δε λειτουργεί εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού.
Ο Κ. Κατσαφάδος  τονίζοντας ότι το κολυμβητήριο είναι απαραίτητο για τη θεραπεία και διάπλαση των παιδιών με ειδικές ανάγκες,  επισημαίνει ότι η Πολιτεία οφείλει να πράξει τα δέοντα και να εξασφαλίσει ένα σύγχρονο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών ειδικής αγωγής.

@ To κλειστό 
 κολυμβητήριο του 1ου Ειδικού Σχολείου την Παλιά Κοκκινιά είχε εγκαινιάσει ο πρώην δήμαρχος ήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, στις 12 Ιουνίου 2014 μετά τις δημοτικές εκλογές.
Μήπως πριν κάνουμε νέο κολυμβητήριο να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε κανονικά όσα υπάρχουν ήδη στην πόλη;