Latest News

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Συνελήφθη και η μητέρα της μικρής Άννυς



Στην Ασφάλεια Αττικής οδηγήθηκε πριν από λίγο και η 25χρονη μητέρα της άτυχης 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα, η οποία, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας από τον ίδιο τον...
πατέρα της. 
Η 25χρονη Ντμιτρίνα Μπορίσοβα
βουλγαρικής υπηκοότητας, συνελήφθη στο σπίτι που διέμενε, στην οδό Αβέρωφ στην Αθήνα, με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της από τον αρμόδιο ανακριτή, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, που προκάλεσε τον θάνατό του.
Η γυναίκα, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο αναμένεται στην κατάθεσή της να φωτίσει κάποιες λεπτομέρειες της ανατριχιαστικής υπόθεσης.
Αύριο θα οδηγηθεί και αυτή στον εισαγγελέα, μαζί με τον 27χρονο βιολογικό πατέρα του παιδιού, που κατηγορείται για το φρικτό έγκλημα.
Λεπτομερείς ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο στην Ασφάλεια Αττικής, αλλά από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, πρόκειται για μια πραγματικά αποτρόπαια εγκληματική ενέργεια.
Το 4χρονο κοριτσάκι, καρπός της σχέσης της 25χρονης και του 27χρονου από την Βουλγαρία, ζούσε με τους γονείς της μητέρας, στην Βουλγαρία.
Πριν από λίγο καιρό όμως, η μητέρα το έφερε στην Αθήνα και το άφησε στον πατέρα του, ενώ η ίδια έφυγε για το Βερολίνο, όπου έμεινε για περίπου ένα μήνα, μέχρι την 21η Απριλίου.
Όταν επέστρεψε, το κοριτσάκι είχε εξαφανιστεί.
Τι ακριβώς της είπε ο 27χρονος, δεν έχει γίνει γνωστό. Φαίνεται πάντως ότι έκαναν μαζί να ταξίδι αστραπή στη Βουλγαρία και όταν επέστρεψαν, δύο μέρες μετά, η 25χρονη δήλωσε εξαφάνιση, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής.
Στο πλαίσιο των ερευνών, εξετάστηκε από κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που μετέβη γι' αυτό τον σκοπό στην Βουλγαρία, φίλος του ζευγαριού, η κατάθεση του οποίου ήταν καταλυτική για την εξέλιξη της προανάκρισης.
Ο φίλος του 27χρονου πατέρα, είχε μείνει μαζί του στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα, όπου έμενε ο πατέρας του κοριτσιού.
Στην κατάθεση του αναφέρει ότι ο 27χρονος, επειδή τον πίεζε να του πει που ήταν το παιδί, του αποκάλυψε την ανατριχιαστική αλήθεια.
Η κατάθεση του μάρτυρα, επιβεβαιώνεται από στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικοί, μεταξύ των οποίων είναι και κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πατέρας φέρεται ότι σκότωσε το κοριτσάκι και ύστερα το τεμάχισε, το έβρασε και πέταξε τα τεμάχια σε κάδους απορριμμάτων.
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το παιδί πέθανε και αποφάσισε να εξαφανίσει το πτώμα.
Οι αστυνομικοί πιστεύουν το σκότωσε για λόγους που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί. Η αλήθεια αναμένεται να διευκρινιστεί από την ολοκλήρωση της ανάκρισης.