Latest News

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Σοκ στην τεχνική σχολή ΟΑΕΔ στου Ρέντη: Mαθήτρια μαχαίρωσε τρεις συμμαθητές της

Σοκ στην τεχνική σχολή ΟΑΕΔ στου Ρέντη: 22χρονη μαθήτρια μαχαίρωσε τρεις συμμαθητές της
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια 22χρονη μαχαίρωσε  τρεις συμμαθήτριές της ,στη νοσηλευτική σχολή του ΟΑΕΔ...
στου Ρέντη.

Το περιστατικό έγινε στις 4.50 το απόγευμα της Πέμπτης, επί της οδού Πέτρου Ράλλη 83.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή ζήτησε από τον καθηγητή να πει κάτι εν ώρα μαθήματος και όταν της το αρνήθηκε, σε κατάσταση αμόκ έβγαλε από την τσάντα της μια λάμα 14 εκατοστών και επιτέθηκε στις 3 συμμαθήτριές της, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Οι κοπέλες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αττικό με αμυχές κυρίως στα χέρια ενώ στη συνέχεια έδωσαν κατάθεση. Η 22χρονη συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Ρέντη.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες η 22χρονη ήταν θύμα bullying, ωστόσο όπως λένε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. τα αίτια της επίθεσης ερευνώνται.
Ο διευθυντής της Σχολής είχε ενημερώσει εγγράφως την αρμόδια γενική διεύθυνση εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την 22χρονη.
Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, πως και πέρυσι είχε γίνει κάποιο επεισόδιο, όχι όμως ίδιας έντασης.
Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο του 2009 ο 19χρονος τότε σπουδαστής στο Ηλεκτρολογικό τμήμα της σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ Δημήτρης Πατμανίδης έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε 18χρονο συμμαθητή του στις ίδιες εγκαταστάσεις.
Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Ο δράστης βρήκε καταφύγιο σε ένα πάρκο κοντά στις σχολές του ΟΑΕΔ και εκεί έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.