Latest News

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

“LETS DO IT GREECE 2015” ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ


Τη συμμετοχή του Δήμου Πειραιά στην εθελοντική περιβαλλοντική εκστρατεία  “Lets do it Greece” που θα πραγματοποιηθεί σε πανελλαδικό επίπεδο, την Κυριακή...
26 Απριλίου. 
Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης, σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.


Στη Συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν ο Νικόλαος Κιούσης, Συντονιστής της Πανελλαδικής Δράσης “Lets do it Greece” και η κα Γιάννα Παυλοπούλου, μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής “Lets do it Greece”.

Ο Δήμος Πειραιά την Κυριακή 26 Απριλίου συμμετέχει στην εθελοντική εκστρατεία  “Lets do it Greece”, η οποία περιλαμβάνει περιβαλλοντικές δράσεις και δραστηριότητες εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης της πόλης και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες του Πειραιά.
Ο δήμαρχος υπέγραψε το συλλεκτικό μπλουζάκι του “Lets do it Greece”,  το οποίο ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και συνεργασίας υπέρ του εθελοντισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος σε φορείς και πολίτες.
@ Πάντως, αυτός ο πιτσιρικάς φαίνεται να είναι μεγάλη... φάτσα και η γλώσσα του πάει ροδάνι, όταν μιλάει με πάθος για εθελοντισμό και περιβαλλοντικές δράσεις...