Latest News

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Αυτό είναι το "εργαλείο" Destination Piraeus...


Για όσους δεν γνωρίζουν να πούμε δύο λόγια για το "εργαλείο" Destination Piraeus, το οποίο είναι δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη, με στόχο να προωθήσει την τουριστική προβολή του...


Δήμου Πειραιά.
Η επίσημη παρουσίαση της καμπάνιας με τίτλο «Destination Piraeus – Προορισμός Πειραιάς» έγινε με πανηγυρική φιέστα στο Δημοτικό Θέατρο, στις 15 Δεκεμβρίου 2014. Από τότε υπάρχει στο διαδίκτυο το ομώνυμο site, το οποίο υποτίθεται ότι προβάλει τουριστικά την πόλη στο εξωτερικό. 
Επί της ουσίας όμως ο Δήμος Πειραιά είναι αυτός που καταβάλει προσπάθειες να προβάλει το site το οποίο είναι παντελώς άγνωστο, καθώς υπολειτουργεί ή για την ακρίβεια απλά υπάρχει στο διαδίκτυο. 
Η δημοτική αρχή δεν χάνει ευκαιρία για την προβολή του site (το λογότυπό του υπάρχει στο πανό που έχει καλύψει το γιαπί της Ραλλείου, την ηλεκτρονική σελίδα του δημοτικού ραδιοφώνου "Κανάλι Ένα" κα) 
Δηλαδή, εδώ και πέντε μήνες ο Δήμος Πειραιά προσπαθεί με κάθε μέσον να διαφημίσει το Destination Piraeus, αντί να συμβαίνει το αντίθετο και μάλιστα σε λάθος κοινό, αφού απευθύνεται κυρίως στην τοπική κοινωνία και όχι σε ξένους τουρίστες.  
Πάντως τώρα φαίνεται πως γίνεται πράξη , καθώς, όπως είχε αναφερθεί κατά την παρουσίαση  της καμπάνιας, "ξεκινά να υλοποιείται η προεκλογική δέσμευση για την τουριστική ανάδειξη της πόλης που είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξή της και τη δημιουργία θέσεων εργασίας...".