Latest News

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Πήρε προθεσμία ο Βαγγέλης Μαρινάκης...

vagelis-marinakis-anakritis-650Ο ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης κάλεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να απολογηθεί για την...
εγκληματική οργάνωση. 
Ωστόσο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μέσω του δικηγόρου του ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.
Το πρωί της Δευτέρας (27/4) στο γραφείο του ανακριτή βρέθηκε ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα άνετος και έμεινε μέσα στο γραφείο του κ. Ανδρεάδη για περίπου τέσσερις ώρες. Κατά την αποχώρηση του ο «ισχυρός» άνδρας των «πράσινων» της Βοιωτίας, είπε: «Έδωσα εξηγήσεις για αυτά που κατηγορούμαι.Πιστεύω ότι είναι ειλικρινείς και βάσιμες...».
Μετά τον κ. Κομπότη στην Ευελπίδων βρέθηκε ο στενός συνεργάτης του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη, ο Αριστείδης Σταθόπουλος, ο οποίος πήρε προθεσμία μέχρι της 3 Ιουνίου και κατηγορείται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου. Ύστερα στον ανακριτή έδωσε το παρών ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Γιώργος Κουρίδης, ο οποίος ζήτησε και πήρε κι εκείνος με τη σειρά του προθεσμία για να απολογηθεί.
Τέλος, σε ό, τι αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, κλήθηκε από τον ανακριτή, ωστόσο δεν έδωσε το παρών και μέσω του δικηγόρου του πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.