Latest News

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Ο Πειραιάς καθαρίζει σε 80 ώρες! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αλήθεια, πιστεύει κανείς πως ο Πειραιάς μπορεί να καθαρίσει μέσα σε 80 ώρες;
Κι όμως υπάρχει κάποιος που το πιστεύει και μάλιστα...
με πάθος. 
Ο λόγος για τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας Παναγιώτη Καλογερόγιαννη, ο οποίος το δήλωσε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο της πόλης.
Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τον τελευταίο μήνα ο Πειραιάς δεν ήταν καθαρός σε σχέση με το προηγούμενο εξάμηνο, εξαιτίας των ελλείψεων σε προσωπικό που είχε στη διάθεσή της η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Πειραιά. 
Ωστόσο, όπως υποστήριξε, σε δύο τρεις ημέρες το πετυχαίνουν με υπερπροσπάθεια οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα τους οποίους ευχαρίστησε δημοσίως που κάνουν καλά τη δουλειά τους και καθαρίζουν την πόλη μέσα σε 80 ώρες!
Μάλιστα, διαβεβαίωσε ότι ο Πειραιάς θα είναι καθαρός, όσο είναι αυτός υπεύθυνος καθαριότητας. 
Χωρίς να θέλουμε να του το χαλάσουμε, αλλά η πόλη δεν είναι καθαρή, και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που τραβήξαμε σήμερα λίγα λεπτά μετά από τις δηλώσεις τους στην πλατεία Κοραή (σ.σ.στη γωνία του Ανδριανόπουλου). Ανάλογη και ακόμα χειρότερη είναι η κατάσταση με τα σκουπίδια στους κάδους στις γειτονιές του Πειραιά.  

Ο Πειραιάς απέχει πολύ από το να πεις πως είναι μια καθαρή πόλη ακόμη και να έγινε ή να γίνει μια προσπάθεια για να βελτιωθεί κάπως η κατάσταση.
Η πόλη δεν ήταν καθαρή ούτε το προηγούμενο διάστημα, αλλά ούτε επί δημαρχίας Βασίλη Μιχαλολιάκου, αν και τότε έβλεπες κάπου κάπου και κανέναν οδοκαθαριστή να σκουπίζει τους δρόμους και τις πλατείες...