Latest News

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Εξηγήσεις από Μαρινάκη και Αλαφούζο...

Τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Αλαφούζο κάλεσε ξαφνικά ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής για να του δώσουν εξηγήσεις για την...
συμπεριφορά τους μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και για να δεσμευτούν ενώπιον του πως δεν πρόκειται να προκαλέσουν ξανά.
Ο Σταύρος Κοντονής μπορεί να δείχνει ικανοποιημένος από τις προτάσεις που προέκυψαν από το Δ.Σ. της Λίγκας, όμως δεν έχει πάρει ακόμη την τελική του απόφαση για το μέλλον του πρωταθλήματος. Ίδιο συναίσθημα δεν υπάρχει και για τους παράγοντες, ειδικά των μεγάλων ομάδων. Ο υφυπουργός αθλητισμού είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένος από την συμπεριφορά, τόσο του προέδρου του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου όσο και του «ισχυρού» άνδρα του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο Στ. Κοντονής είναι σε συνεχής ενημέρωση με τον πρωθυπουργό τον οποίο ενημερώνει αναλυτικά για τις κινήσεις που κάνει  και ο Αλέξης Τσιπρας από την πλευρά του του παρέχει την απόλυτη στήριξη. 
Ο Σταύρος Κοντονής δεν είναι βέβαιος για την ειλικρίνεια των επιχειρηματιών του ποδοσφαίρου στην προσπάθεια που κάνει για να πατάξει την βία και την διαφθορά στον ποδοσφαιρικό χώρο.
Για λόγους, κυρίως, της συμπεριφοράς τους ο Σταύρος Κοντονής κάλεσε τους δύο προέδρους στο υπουργικό του γραφεί για να τους ζητήσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά των τελευταίων ημερών που έχουν και να τους... επαναφέρει σε τάξη για να μην προκαλούν ο ένας τον άλλον δημόσια.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του κου Κοντονή και συναντήθηκε με τον ομόλογό του του Παναθηναϊκού. Συμφώνησαν στο πλαίσιο που περιέγραψε ο κύριος Μαρινάκης στις δηλώσεις του μετά το Δ.Σ. της Λίγκας. Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να τελειώσει όπως πρέπει. Να μπουν άμεσα σε ισχύ βαριές ποινές για τα φαινόμενα βίας (με άμεσες προτάσεις της Σούπερ Λίγκας στην ΕΠΟ) και να εναρμονιστεί το Πειθαρχικό Δίκαιο με το αυστηρό πλαίσιο της UEFA. Ο κος Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός θα είναι πρωτοπόροι στο καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου».