Latest News

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Τέλος εποχής για τον Αντώνη Νικοπολίτη στο λιμάνι - Μετά από 11 χρόνια έφυγε από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Αντώνης Νικοπολίδης μετά από έντεκα χρόνια παρουσίας στο λιμάνι...
του Πειραιά. 
Οι δυο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους και στην ανακοίνωση των Πειραιωτών τονίζεται πως ο άλλοτε γκολκίπερ της ομάδας θα είναι πάντα ένα επίλεκτο μέλος της "ερυθρόλευκης" οικογένειας.
Η απόφαση αυτή δείχνει ότι η διοίκηση στηρίζει τον προπονητή της ομάδας, Βίτορ Περέιρα, ο οποίος δεν τον ήθελε για βοηθό του και για το λόγο αυτό έγινε δεκτή η επιθυμία του Πορτογάλου κόουτς και γι' αυτό απομακρύνθηκε ο Νικοπολίδης από το τιμ, ενώ δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής του.
Από την πλευρά του, ο Αντώνης Νικοπολίδης ήθελε να αποχωρήσει από τη στιγμή που ο Μίτσελ Γκονθάλεθ αντίκρισε την πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ζήτησε από τον Έλληνα προπονητή να παραμείνει μέχρι να προσαρμοστεί ο Περέιρα, με τον οποίον δεν κατάφερε να συνυπάρξει στο Ρέντη.
Ο Νικοπολίδης ήταν στο προπονητικό επιτελείο επί εποχής Λεονάρντο Ζαρντίμ. Μόλις απολύθηκε ο Πορτογάλος, ανέλαβε υπηρεσιακός προπονητής για τέσσερα παιχνίδια μέχρι να προσληφθεί ο Μίτσελ. Στο τέλος εκείνης της σεζόν αποχώρησε για πρώτη φορά από τη θέση του βοηθού προπονητή, μέχρι να επιστρέψει στο ίδιο πόστο τον Απρίλιο του 2014, πάλι στο πλευρό του Μίτσελ. Την τρέχουσα σεζόν, κάθισε για ένα παιχνίδι στον πάγκο, μετά την απόλυση του Ισπανού προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Νικοπολίδη. Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι πάντα ένα επίλεκτο μέλος της Ερυθρόλευκης Οικογένειας".