Latest News

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Ο Νίκος Γέμελος αντιπρόεδρος στον ΟΠΑΝ (ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ)


Νέος αντιπρόεδρος στον Οργανισμό Πολιτισμού Άθλησης Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του Δήμου Πειραιά είναι ο Νίκος Γέμελος, ο οποίος αντικαθιστά την...
Σταυρούλα Αντωνάκου. 
Η αντικατάσταση αυτή έγινε μετά από την παραίτησή της λόγω της ανακήρυξης της ως βουλευτής με το Ποτάμι στην Α' Πειραιώς.
Η σχετική πρόταση έγινε από το δήμαρχο Γιάννη Μώραλη κι εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά.
Ο Νίκος Γέμελος είναι ήδη μέλος στο Δ.Σ. του ΟΠΑΝ και εκκρεμεί ο ορισμός ενός ακόμη μέλους που θα προταθεί σε επόμενη συνεδρίαση.  
Πάντως, η θέση αυτή θα μπορούσε να δοθεί στη μείζονα αντιπολίτευση, η οποία δεν έχει εκπρόσωπο στον ΟΠΑΝ, καθώς είχε αποχωρήσει από τη συνεδρίαση κατά τον ορισμό του Δ.Σ στις δημοτικές επιχειρήσεις. (Τώρα μεταξύ μας, κάτι τέτοιο θα ήταν δίκαιο και δημοκρατικό από κάθε πλευρά και άποψη) 
Επίσης, ο Νίκος Μαντούβαλος αντικαθιστά την Σταυρούλα Αντωνάκου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Δήμων Πειραιά και Δυτικής Αττικής (για την ίδρυση κοινού Νεκροταφείου). 
Ποιος είναι ο Νίκος Γέμελος
Ο επί σειρά ετών προπονητής της ομάδας κολύμβησης του Ολυμπιακού και ομοσπονδιακός τεχνικός, έχει στο ενεργητικό του σπουδαίες διακρίσεις για την ελληνική κολύμβηση σε Ολυμπιακούς αγώνες και παγκόσμια πρωταθλήματα. Το 2014 αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στην Ελλάδα, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, λαμβάνοντας την ύψιστη αυτή διάκριση για τις επιτυχίες του, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο.