Latest News

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο;- Είναι σα να μπαίνει η Άνοιξη...

O καιρός βελτιώνεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, εκτός από τα ανατολικά και νότια νησιωτικά τμήματα της Ελλάδας, όπου εκεί θα εξακολουθήσουν οι βροχές και οι καταιγίδες αλλά ως...
το μεσημέρι. 
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -2 έως 12 βαθμούς, στα κεντρικά από 3 έως 15 βαθμούς και στα νησιά από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια από το απόγευμα και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, βαρδάρης δηλαδή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Ακόμη καλύτερος καιρός την Κυριακή
Η Κυριακή θα είναι μια ανοιξιάτικη μέρα με αρκετή ηλιοφάνεια και μόνο λίγα σύννεφα. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νότιοι 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο από 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 3 έως 14 βαθμούς, στα κεντρικά από 6 έως 16 βαθμούς και στα νησιά από 8 εως 16 βαθμούς.
Στην Αττική αναμένεται λιακάδα με μόνο λίγα σύννεφα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε καλό καιρό με λίγα μόνο σύννεφα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.