Latest News

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Η "τράμπα" της μείζονος αντιπολίτευσης στη ΔΗΡΑΠ - Το μεγάλο ατόπημα σε ΚΟΔΕΠ και ΟΠΑΝ

Μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη σημασία για πολλούς, αλλά μάλλον χρειάζεται να γίνει μια αναφορά στην "τράμπα" της αντιπολίτευσης...
στη ΔΗΡΑΠ.
Αν δεν το γνωρίζετε από χθες άλλαξε ο εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ. Σ. της της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά. 
Ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ Κυριάκος Μανωλάκος, ο οποίος αναδείχθηκε δημοτικός σύμβουλος μετά την πρόσφατη παραίτηση του Βασίλη Μιχαλολιάκου, ορίστηκε ως τακτικός μέλος στη θέση του Γιάννη Μαστρονικόλα, ο οποίος δέχτηκε να είναι αναπληρωματικός μέλος στο "Κανάλι 1". 
Σημειώνεται αυτή είναι η μόνη δημοτική επιχείρηση όπου υπάρχει εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Πειραιά. Ο συνδυασμός "Μας Ενώνει ο Πειραιά" δεν εκπροσωπείται στις άλλες δύο δημοτικές επιχειρήσεις και ίσως δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο στο Δήμο Πειραιά να μην συμμετέχει εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης σε δύο ΟΠΑΝ και ΚΟΠΕΔ.
@Αυτό είναι το σημαντικό και  θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να διορθωθεί γιατί είναι ατόπημα από κάθε πλευρά και άποψη για την δημοκρατική λειτουργία στην ιστορία του Δήμου Πειραιά...