Latest News

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Γιατί δεν έχουν δοθεί τα χρήματα από το μπαζάρ βιβλίου του "ΒΗΜΑ FM" στους άπορους του Πειραιά

Αληθεύει ότι δεν έχουν δοθεί ακόμα τα περίπου 156.000 ευρώ που συγκεντρώθηκαν από την έκθεση βιβλίου του "ΒΗΜΑ FM 99,5" και προορίζονταν για τους άστεγους και άπορους του Δήμου Πειραιά;


Όπως είναι γνωστό, το μπαζάρ βιβλίου του ΒΗΜΑ FM 99,5 πραγματοποιήθηκε από 11 Δεκεμβρίου έως τις 14 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά. Οι επισκέπτες μπορούσαν ν΄ αγοράσουν ένα βιβλίο με ένα ευρώ και όλα τα έσοδα θα δίνονταν για την ανακούφιση των άστεγων και τον απόρων του Δήμου Πειραιά.
Μάλιστα το μπαζάρ βιβλίου θεωρήθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένο, καθώς συγκεντρώθηκαν περί τις 156.000 ευρώ, τα οποία μπήκαν στον τραπεζικό λογαριασμό της ΚΟΔΕΠ πριν από τα Χριστούγεννα.
Ωστόσο οι γιορτές πέρασαν και τα χρήματα αυτά δεν έχουν διατεθεί ακόμα και σήμερα για την ανακούφιση των αστέγων και των απόρων του Δήμου Πειραιά.  Δηλαδή, για τον φιλανθρωπικό σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν από το μπαζάρ βιβλίου του ΒΗΜΑ FM 99,5. Αυτό θα μπορούσε να γίνει σχετικά εύκολα και άμεσα, μοιράζοντας το ποσόν με διατακτικές σε όσους έχουν ανάγκη.
Για ποιους λόγους συμβαίνει κάτι τέτοιο, παραμένει άγνωστο, όπως κι αν τα έσοδα από το φιλανθρωπικό μπαζάρ ή ένα μέρος τους δίδεται ή όχι για άλλους σκοπούς. 
Αυτό άλλον δεν γνωρίζουν ούτε οι υπεύθυνοι του ΒΗΜΑ FM 99,5, αλλά ίσως να τους ενδιέφερε να μάθουν, όπως κι όσους βοήθησαν οικονομικά το μπαζάρ βιβλίου, γιατί δεν έχουν δοθεί ακόμα όλα τα χρήματα στους άστεγους και απόρους του Δήμου Πειραιά...