Latest News

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Γ. Βαρουφάκης: Δεν έχω σελίδα στο Facebook

Γ. Βαρουφάκης: Δεν έχω σελίδα στο FacebookΜπορεί στο Twitter ο Γ.Βαρουφάκης να είναι εξαιρετικά δραστήριος, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και με το Facebook για το οποίο ο υπουργός Οικονομικών αναγκάστηκε να προβεί...
σε δήλωση.   
 O Γ. Βαρουφάκης ανέφερε πως ο λογαριασμός που εμφανίζεται σαν δικός του δεν του ανήκει και ούτε διαχειρίζεται από κάποιον συνεργάτη του.   Αιτία για τις διευκρινήσεις είναι όπως αναφέρεται λογαριασμοί που υπάρχουν στο Facebook και φέρουν το όνομα του υπ. Οικονομικών και που δημοσιεύουν παραπλανητικό περιεχόμενο και εμφανίζονται να δημοσιεύουν δηλώσεις που ο ίδιος δεν κάνει.   

Aφορμή για την ανακοίνωση αυτή στάθηκα μάλλον και το Facebook post του Θάνου Τζήμερου ο οποίος επιτέθηκε στον Γ. Βαρουφάκη κάνοντας αναπαραγωγή πλαστό status update από ψεύτικο λογαριασμό.
    «Διευκρινίζω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι δεν διαθέτω λογαριασμό στο Facebook. Τυχόν λογαριασμός που εμφανίζεται σαν δικός μου δεν ανήκει σε εμένα, ούτε διαχειριστής του είναι κάποιος από τους συνεργάτες μου» ανέφερε ο Υπουργός.