Latest News

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Η Γιάννα Αγγελοπούλου στηρίζει Τσίπρα: Δώστε μια ευκαιρία στην Ελλάδα

gianna-aggelopoyloy-alexis-tsipras-570Στο πλευρό της ελληνικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία καλεί

τους ευρωπαίους και τους ξένους ηγέτες να δώσουν μία ευκαιρία στην Ελλάδα.
Με άρθρο της στην αμερικανική έκδοση της Huffington Post αναφέρει χαρακτηριστικά ότι αυτό που ζήτησε ο ελληνικός λαός με την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «αξιοπρέπεια» και ότι επελέγη αυτή η κυβέρνηση «όχι λόγω απόγνωσης αλλά από αισιοδοξία και πεποίθηση ότι μπορούν να αφήσουν πίσω τους τις προκλήσεις  των τελευταίων χρόνων αν … Αν τους δοθεί μια ευκαιρία».
Καταλήγει δε με την εξής έκκληση: - παρότρυνση: «Οι Έλληνες ψήφισαν συνολικά για μια νέα αρχή. Αλλά ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, δε μπορεί να εξασφαλίσει μόνος του αυτή τη νέα αρχή. Αναγκαία είναι η συνεργασία και η βοήθεια από τους ηγέτες του Κόσμου, τους ηγέτες της Ευρώπης και τους αντίστοιχους αξιωματούχους της Ευρωζώνης, ώστε να γίνουν βιώσιμοι οι αυστηροί - και μη-εφαρμόσιμοι - κανόνες που έχουν επιβληθεί στον Ελληνικό λαό.
Και πιστεύω ότι εάν οι ηγέτες ανά τον κόσμο και στην Ευρώπη βοηθήσουν τον Τσίπρα να αποδώσει στους Ελληνες πολίτες την αξιοπρέπεια, τότε και οι  Έλληνες πολίτες- θα ανταποκριθούν στην πρόκληση - για τον εαυτό τους και για τον κόσμο…».