Latest News

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Η χημεία Σταύρου Ελληνιάδη και Ειρήνης Νταϊφά

Μπορεί να προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι η εντεταλμένη σύμβουλος για τον Πολιτισμό Ειρήνη Νταϊφά καταψήφισε την γραπτή εισήγηση του προέδρου του ΟΠΑΝ...
Σταύρου Ελληνιάδη. 
Το θέμα της διαφωνίας αφορούσε στην επιλογή του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, όπως αποκάλυψε το Reportaz Net.(ΕΔΩ)
Πραγματικά είναι να απορεί κανείς πως είναι δυνατόν η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού με αρμοδιότητα το Δημοτικό Θέατρο να καταψηφίζει την εισήγηση του προέδρου του ΟΠΑΝ που έχει υπό την ευθύνη για τη λειτουργία του.
Ωστόσο όσοι παρακολουθούν από κοντά πρόσωπα και πράγματα στο Δήμο Πειραιά και τις δημοτικές επιχειρήσεις, δεν έπεσαν από τα σύννεφα. 
Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι οι σχέσεις των δύο στελεχών της δημοτικής αρχής του Γιάννη Μώραλη δεν είναι και οι καλύτερες και μάλλον δεν χρειάζεται να πούμε -προς το παρόν- περισσότερα για να μην ρίξουμε λάδι στη φωτιά. 
Αυτή την κατάσταση την γνωρίζουν και στο κτίριο της Κοραή, αλλά φαίνεται πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι πιο αποτελεσματικό, ώστε να μην παρουσιάζονται τέτοιου είδους προβλήματα, που σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για την εικόνα της διοίκησης του Δήμου Πειραιά.

@Απλά να πούμε πως φαίνεται να μην υπάρχει χημεία μεταξύ του Σταύρου Ελληνιάδη και της Ειρήνης Νταϊφά...