Latest News

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Μελισσανίδης: Θα φτιάξω το γήπεδο της ΑΕΚ!

Μελισσανίδης: Ηρθα στην ΑΕΚ για να φτιάξω το γήπεδοΗ Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ενέκρινε παμψηφεί την παραχώρηση του οικοπέδου της στην εταιρία «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» για την κατασκευή της...
«Αγιάς Σοφιάς».

Στην Γ.Σ. παρέστη και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος μάλιστα κάθισε στο πάνελ και μίλησε για το νέο γήπεδο. «Ήρθα για να φτιάξω το γήπεδο. Δηλώνω πως το γήπεδο θα ανήκει στην Ερασιτεχνική. Θα βάλουμε προσωπικά μας χρήματα, μαζί με 5-6 ανθρώπους. Το γήπεδο δεν θα έχει ιδιοκτήτη. Τώρα έγιναν οι εκλογές, θα την πάρουμε την άδεια. Ποια κέρδη λέτε; Πετάς μια ρουκέτα έτσι. Τι λές; Το γήπεδο δεν θα βγάζει τα έξοδα του. Εχω βγει στη ζητιανιά να κάνω το γήπεδο και υπάρχουν άνθρωποι μέσα στην ΑΕΚ που κοιτούν ακόμα τα άρθρα. Το γήπεδο της Λάρισας ανήκει εκεί που ανήκει. Το γήπεδο του ΟΣΦΠ ανήκει εκεί που ανήκει κι εγώ σας δεσμεύομαι ότι θα ανήκει σε όλους μας. Από τη μέρα που αναλάβαμε το ερασιτεχνικό τμήμα η ερασιτεχνική παίρνει το ποσοστό κανονικά» είπε το αφεντικό της ΑΕΚ και εν συνεχεία ψήφισαν τα μέλη.
«Αυτό που συζητάει η οικογένεια της ΑΕΚ, έχει ξαναγίνει από τον ΟΣΦΠ και τον ΠΑΟ στο παρελθόν. Αυτή η σύμβαση παραχώρησης από πολλούς εκλαμβάνεται ως πούλημα γης, όμως μιλάμε για εκχώρηση δικαιωμάτων και υποχρεώσεων της Ερασιτεχνικής στη Δικέφαλος για συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Δεν υπάρχει ούτε πούλημα, ούτε ξεπούλημα. Έτσι είναι ο νόμος. Η αντιπαροχή που παίρνει το ερασιτεχνικό σωματείο είναι ένα το χωράφι και ένα γήπεδο 32.000 θέσεων, συν τα έσοδα από κάθε ματς που παίζει η ποδοσφαιρική ομάδα» είπε από την πλευρά του ο πρότζεκτ μάνατζερ του νέου γηπέδου της ΑΕΚ Δημήτρης Ανδριόπουλος.
Στη ΓΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έδωσαν το παρών ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Τραϊανός Δέλλας, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και ο Άκης Ζήκος.