Latest News

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Το αυριανό ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη

Με ενδιαφέρον αναμένεται μια συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη. 
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα συναντηθεί αύριο στις 12.00 το μεσημέρι με τον...

Σταύρο Κοντονή. 
Ο νέος  υφυπουργός Αθλητισμού αναμένεται να έχει συνάντηση στο άμεσο μέλλον και με τους προέδρους των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Ο Σταύρος Κοντονής που ανέλαβε πρόσφατα υφυπουργός Αθλητισμού, μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, προσπαθεί να προσεγγίσει όλους τους αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου και να συνεργαστεί μαζί τους, όπως έκανε και στη συνάντηση με αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (3/12), ο υφυπουργός τόνισε: «Ήθελα να συναντηθώ με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΤ για να δώσουμε μέσω του Συνδέσμου ένα μήνυμα κατά της βίας ενόψει των ντέρμπι που έρχονται σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Αναμένω μία πιο συνετή αντιμετώπιση από την πλευρά των αθλητικών συντακτών σε όσα διαμείβονται καθημερινά στον χώρο του ποδοσφαίρου –και όχι μόνο- με στόχο την επικράτηση της κοινής λογικής και του ήρεμου κλίματος, στοιχεία απαραίτητα για την καταπολέμηση βίαιων ενεργειών εντός και εκτός αθλητικών χώρων. Στόχος της Κυβέρνησης είναι να συναντήσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και ν’ ακούσει τις απόψεις τους, προτού καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο αντιμετώπισης της οπαδικής βίας, εξαιτίας της οποίας έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές».
Από την πλευρά του ΠΣΑΤ και δια στόματος, Σωτήρη Τριανταφύλλου, εκφράστηκε η θετική άποψη της συνεργασίας, επίσης αναφέρθηκαν τα κρούσματα βίας προς τους αθλητικούς συντάκτες και συν τοις άλλοις ζητήθηκε η επίλυση των προβλημάτων της υψηλότατης ανεργίας στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας καθώς επίσης της άμισθης και της μαύρης εργασίας και ο Σταύρος Κοντονής υποσχέθηκε πως θα μεριμνήσει έτσι ώστε να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητικοί συντάκτες.
Ο Σταύρος Κοντονής θα κάνει μια σειρά συναντήσεων με τους προέδρους των «μεγάλων» ΠΑΕ, όπως αυτή του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και το Παναθηναϊκού. Σειρά προτεραιότητας έχουν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, λόγω του κυριακάτικου ντέρμπι στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, ο «ισχυρός» άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι την Τετάρτη (4/2, 12:00) καλεσμένος στο γραφείο του υφυπουργού όπου θα συζητήσουν για την καταπολέμηση της βίας, ειδικά για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.