Latest News

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Έκοψε το πέος του επειδή τον παράτησε η γυναίκα του!

andras-peos-570
Ήταν έτοιμος να γιορτάσει την επέτειο του γάμου αλλά η γυναίκα του τον άφησε για έναν νεότερο άνδρα. Τότε απογοητεύτηκε τόσο πολύ που αποφάσισε να κόψει το πέος του...
με μαχαίρι!
Ο Τουργκούτ Όιμεν έμεινε μόνος του μετά από 50 χρόνια κοινού βίου καθώς η αγαπημένη του Νέσι τον παράτησε για έναν νεότερο άνδρα. Τότε ο 73χρονος αποφάσισε να πάει στο ποτάμι που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι, πήρε ένα μαχαίρι, έκοψε το πέος του και το πέταξε στο νερό.
Στη συνέχεια κάλεσε το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι αρχές έψαχναν το πέος του άνδρα στο ποτάμι προκειμένου να το κολλήσουν οι γιατροί αλλά τελικά δεν βρέθηκε. Ο 70χρονος φίλος του Τουργκούτ, ο Μεχμέτ Κοκ δήλωσε: «Ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στη Νέσι, όταν τον άφησε κατέρρευσε όλος του ο κόσμος. Της τηλεφώνησε και την ικέτεψε να γυρίσει πίσω αλλά εκείνη αρνήθηκε. Του είπε ότι ερωτεύτηκε τον γιατρό».
Η 70χρονη Νέσι δεν επισκέφτηκε καθόλου τον άνδρα της και τώρα πια ζει στην πόλη Κιζίτας στην Τουρκία. Λίγο καιρό πριν τον εγκαταλείψει, του είχε πει ότι ερωτεύτηκε έναν γιατρό από την Κωνσταντινούπολη που συνάντησε όταν πήγε για να την εγχειρήσει στο πόδι.
Ένας νοσοκόμος δήλωσε πως ο Τουργκούτ ήταν πολύ τυχερός καθώς θα μπορούσε να πεθάνει. «Είπε στους γιατρούς ότι ήθελε να ξεφορτωθεί τον ανδρισμό του επειδή ένιωθε άχρηστος. Ένιωθε πως δεν είναι πια άνδρας». Ο Τουρκούτ πλέον έχει πάρει εξιτήριο και αναρρώνει σπίτι του παίρνοντας αντικαταθλιπτικά.

@ Βρε τον κερατά τι πήγε κι  έκανε!!!