Latest News

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Καμιά σαχλαμάρα για να περάσει η ώρα...

Περιμένοντας να έρθει κανένα δελτίο τύπου κάτω στο λιμάνι συνεχίζει να γράφει καμιά σαχλαμάρα για να περάσει η ώρα, θυμίζοντας το παλαιό ανέκδοτο με το λαγό, το λιοντάρι και το...
πήδημα!
Μπορεί να έγιναν χθες τρία διαδοχικά δημοτικά συμβούλια στο Δήμο Πειραιά με σοβαρά θέματα, όπως ψήφιση προϋπολογισμού για το 2015, σχέδια δράσης των δημοτικών επιχειρήσεων (ΚΟΔΕΠ, ΔΗΡΑΠ, ΟΠΑΝ),   ρύθμιση δανείων και άλλα. Ωστόσο μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχουμε δει να γράφουν λέξη στα λεγόμενα πειραϊκά sites που το πολύ πολύ πολύ να ανεβάσουν το δελτίο τύπου, τα οποία γράφουν άλλοι και τους τα στέλνουν έτοιμα.
Αντί, λοιπόν, να γράψουν κάτι δικό τους κάθονται και ασχολούνται με το Reportaz Net! Μάλιστα συστήνουν να βάζουμε μόνο...πικάντικα θέματα.
Τους ευχαριστούμε για τις συμβουλές, αν και δεν τις ζήτησε κανείς, αλλά δεν θα πάρουμε! Αν θα μπορούσαν να γράψουν εκείνοι, όσα γράφει εδώ και έξι χρόνια το Reportaz Net για το Δήμο Πειραιά, τότε ίσως να σκεφτόμασταν την πρότασή τους.
Αυτό όμως δεν μπορούν να καταφέρουν να το κάνουν τόσο καιρό, γιατί όσα γράφουμε εδώ για το Δήμο Πειραιά δεν θα διαβάσουν πουθενά άλλου. Ακόμα και θέμα κοινής λήψης, εδώ θα το δεις δημοσιευμένο διαφορετικά, όπως για παράδειγμα τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά. (Αρκεί να ρίξεις κανείς τι θα γράψουν οι άλλοι και τι αναρτήσεις θα γίνουν εδώ) 

Μιλάμε πως έχουν μείνει τόσο πίσω που δεν μπορούν να καταλάβουν πως μπορείς να βγάλεις θέματα από τη Διαύγεια. (Μην καρφώνεσαι, ρε μπαγάσα, γιατί έτσι καταλαβαίνουν όλοι πως μπήκες εδώ και είδε το θέμα με την προκήρυξη της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά)

Παρεμπιπτόντως, αν ψάξεις στη Διαύγεια και ξέρεις, να βγάζεις ειδήσεις, τότε μπορείς να βρεις κι πολλά άλλα θέματα, αλλά τι να λέμε τώρα αυτά είναι ψιλά γράμματα...