Latest News

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Απίστευτο τρολάρισμα για τον Χριστοδουλο Ξηρό

ksekardistiko-trolarisma-gia-ton-xristodoulo-ksiro

Η σύλληψη του Χ. Ξηρού και κυρίως η εμφάνισή του έδωσαν τροφή για σχόλια στους χρήστες του Twitter. Υπήρξε όμως και χρήστης που πρόβλεψε τη σύλληψη πριν... 5 μέρες.

Κεντρικό θέμα στα social media σήμερα είναι η σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού, την οποία μάλιστα χρήστες του twitter περίμεναν όπως σημείωναν σε παλιότερες αναρτήσεις τους. Το ζήτημα βεβαίως που έχει προκαλέσει τα περισσότερα σχόλια και το μεγαλύτερο τρολάρισμα, αφορά στην ξανθιά χαίτη του καταζητούμενου,
Ας δούμε κάποιες από τις πιο ευφάνταστες και κωμικές αναρτήσεις. 
Η ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας για τη σύλληψη Ξηρού επιβεβαιώθηκε από... τον ίδιο, δηλαδή από λογαριασμό που χρησιμοποιεί το όνομά του. 



Οι πρώτες φωτογραφίες του ξανθού πια καταζητούμενου προκάλεσαν ποικίλα σχόλια, όπως αυτό του... Δημήτρη Κουφοντίνα ή άλλων χρηστών που εντοπίζουν σε βαφές και λακ τα... σύνεργά του. 








Μεταξύ των διάφορων σχολίων και η συγγνώμη Ξηρού που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην παρουσίαση του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου...



Εδώ και μέρες βέβαια τα social media προέβλεπαν επικείμενη σύλληψη Ξηρού, χαρακτηριστικό είναι tweet που αναρτήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου.