Latest News

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

O Ρωμανός θα κάνει και απεργία δίψας -Με τον Σαμαρά θα συναντηθούν οι γονείς του

Nikos Romanos-570
Συνάντηση με τους γονείς του Νίκου Ρωμανού θα έχει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός... Αντώνης Σαμαράς.
Το αίτημα για συνάντηση του Γιώργου Ρωμανού και της Παυλίνας Νάσιουτζίκ μετέφερε στο γραφείο του πρωθυπουργού ο δικηγόρος του απεργού πείνας.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου στις 11 το πρωί της Δευτέρας.
Την σκέψη του να προχωρήσει και σε απεργία δίψας τις επόμενες ημέρες ο Νίκος Ρωμανός αποκάλυψε ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης ο οποίος μιλώντας στον Real Fm 97,8 έκανε παράλληλα λόγο και για μεθόδευση που επιχειρείται ώστε να παρουσιαστεί ότι ο πελάτης του έχει προβλήματα ψυχικής υγείας.
«Η υγεία του βαίνει πτωτικά αλλά τον έχει απογοητεύσει η επιχειρούμενη ενέργεια να παρουσιαστεί ότι δεν έχει την ψυχική του υγεία. Είναι μεθοδευμένο, ανήθικο και παράνομο, διότι δίνεται εντολή ότι σε περίπτωση αυτοκτονικών τάσεων να το δέσουν», ανέφερε ο κ. Ραγκούσης, μιλώντας στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου.
«Η αξονική δεν έδειξε καμία αλλοίωση στον εγκέφαλο. Διατηρεί την ψυχική του υγεία σε άριστη κατάσταση. Κατά συνέπεια είναι μεθόδευση γιατί αν παρουσιαστεί ότι έχει απολέσει την ψυχική του υγεία, τότε μπορεί να προκύψει η αναγκαστική σίτισή του», πρόσθεσε.
Ο Φραγκίσκος Ραγκούσης υπογράμμισε μάλιστα ότι ο Νίκος Ρωμανός σκέφτεται να προχωρήσει σε απεργία δίψας τις επόμενες μέρες και είπε χαρακτηριστικά:
«Ήδη σκέφτεται να σκληρύνει την στάση του ακόμα πιο πολύ και αμέσως τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει σε απεργία δίψας. Θα κόψει και το νερό».