Latest News

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Νεκρός βρέθηκε ο ελληνοαμερικανός αθλητής Kostas Karageorge

Magnify ImageΝεκρός βρέθηκε ο 22χρονος Ελληνοαμερικανός παίκτης αμερικανικού ποδοσφαίρου Kostas Karageorge, ο οποίος είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος από την...
περασμένη Τετάρτη.   
Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε την Κυριακή σε έναν κάδο απορριμάτων στην περιοχή κοντά στο campus του Πανεπιστημίου του Οχάιο, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να είχε πυροβοληθεί και στο σημείο βρέθηκε ένα όπλο.   Ο αθλητής της ομάδας Ohio State Buckeyes, είχε φύγει τα ξημερώματα της Τετάρτης από το δωμάτιό του στο Πανεπιστήμιο όπου φοιτά και έκτοτε κανείς από τους συμπαίχτες και τους συγκάτοικούς του δεν τον ξαναείδε. Οι μαρτυρίες αναφέρουν πως η συμπεριφορά του ήταν περίεργη και πως φεύγοντας δεν είχε μαζί του πορτοφόλι και δεν πήρε τη μηχανή του, που συνήθως χρησιμοποιούσε στις μετακινήσεις του.   
Ο 22χρονος, αναφέρθηκε αγνοούμενος καθώς δεν εμφανίστηκε στην προγραμματισμένη προπόνηση ούτε στο οικογενειακό γεύμα για τον εορτασμό των Ευχαριστιών. H αστυνομική έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του βρίσκεται σε εξέλιξη και σύντομα αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερε λεπτομέρειες.