Latest News

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Νεκρή βρέθηκε η εξαφανισμένη Μαρία Αλιμπινίση: Η θάλασσα ξέβρασε το πτώμα της

maria-alibinisi-570
Νεκρή βρέθηκε η αγνοούμενη Μαρία Αλιμπινίση που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της αδερφής της τα ξημερώματα του Σαββάτου στις...
22 Νοεμβρίου.

Το μεσημέρι της Τρίτης το Λιμενικό Σώμα ανέσυρε ένα πτώμα γυναίκας σε αποσύνθεση. Σύμφωνα με το protothema.gr, στο δεξί της χέρι φορούσε βέρα, την οποία αναγνώρισε ο σύζυγος της Μαρίας Αλιμπινίση.
Ακόμα ένα χαρακτηριστικό είναι το κομποσκοίνι που φορούσε στο αριστερό της χέρι. Το σώμα της άτυχης Μαρίας, θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία για ταυτοποίηση των στοιχείων του νεκρού.
Ήταν γύρω στις 02.00 τα ξημερώματα, όταν η 36χρονη που βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής της, στον Άγιο Γεώργιο Ιστιαίας, επιβιβάστηκε ξαφνικά σε ένα αυτοκίνητο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Πίσω της άφησε το κινητό της τηλέφωνο και άλλα προσωπικά είδη.
Η εξαφάνισή της έγινε γνωστή από την αδερφή της η οποία γύρω στις δυο τα ξημερώματα, πήγε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν η 36χρονη Μαρία και διαπίστωσε ότι έλειπε. Τότε ενημέρωσε όλη την οικογένεια που κινητοποιήθηκε για τον εντοπισμό της. Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνα για την υπόθεση.