Latest News

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ψαριανός-Τατσόπουλος: Αυτοί οι πολιτικοί βρωμάνε!

psarianos-tatsopoulos-makri-570
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την εικόνα του ανεξάρτητου βουλευτή, Γρήγορη Ψαριανού, να έχει «βουτήξει» το πρόσωπο του και να μυρίζει μα πάθος το παλτό της Daily Mail  ενώ ο Πέτρος Τατσόπουλος χαμογελά και συμμετέχει στο…
παιχνίδι, το περιστατικό ταξίδεψε μέχρι την Μεγάλη Βρετανία.
Με αφορμή τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την ελληνική Βουλή, η βρετανική Daily Mail δημοσίευσε τα ενσταντανέ στολίζοντας τους πρωταγωνιστές με κοσμητικά επίθετα.  
Με τίτλο «Αυτοί οι πολιτικοί πραγματικά βρωμάνε!», το δημοσίευμα υποστηρίζει πως «μία ομάδα πολιτικών καταγράφηκε από το φωτογραφικό φακό τη στιγμή που ο συνάδελφός τους μύριζε κρυφά το παλτό μίας γυναίκας βουλευτού».
Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «για την ευχαρίστηση της σεξιστικής και χυδαίας ομάδας, ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός φαίνεται να μυρίζει το παλτό της συναδέλφου του, το οποίο είχε βγάλει και καθόταν μερικά έδρανα μπροστά του». Μάλιστα, το δημοσίευμα εξηγεί πως τη βοήθειά του έδωσε ο Πέτρος «Τατσοπουλόσας», όπως τον αναφέρει η εφημερίδα, ο οποίος κράτησε το παλτό ώστε ο Ψαριανός να σκύψει και να το μυρίσει.
Παράλληλα, η εφημερίδα μεταφέρει τις δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή η οποία υποστήριξε πως δεν χάνει τον χρόνο της με τέτοιες ανοησίες. Παράλληλα, επισημαίνεται πως οι Ψαριανός, Τατσόπουλος είναι πρώην στελέχη του αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, και όπως εξηγεί η Daily Mail αναφερόμενη σε δημοσίευμα της Αυγής, «η εφημερίδα του κόμματος δεν έχασε χρόνο να τους χαρακτηρίσει σεξιστές και χυδαίους».