Latest News

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτα έκτροπα στην πορεία της Αθήνας - Κατέβασαν κόσμο από λεωφορείο και το έκαψαν! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΧΑΜΟΣ στο κέντρο της Αθήνας - Κατέβασαν κόσμο από λεωφορείο και το ΕΚΑΨΑΝ!!
Πρωτοφανής έκτροπα εκτυλίχθηκαν στα επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών σημειώθηκαν μετά την πορεία συμπαράστασης για τον απεργό πείνας, Νίκο Ρωμανό, στο κέντρο...
της Αθήνας. 
Η πορεία ξεκίνησε από το Μοναστηράκι, με τους συγκεντρωμένους να είναι περισσότεροι από 4.000 και να κατευθύνονται στη συνέχεια προς το ελληνικό κοινοβούλιο.

Όταν έφτασαν έξω από την Βουλή, οι συγκεντρωμένοι άναψαν καπνογόνα και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Αμαλίας, για να καταλήξουν ακολούθως προς τα Εξάρχεια.
Μετά το τέλος της πορείας, ξέσπασαν επεισόδια σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας. Αρχικά άγνωστοι προκάλεσαν υλικές ζημιές σε υποκατάστημα τράπεζας, ενώ στη συνέχεια αναποδογύρισαν ατυτοκίνητα στην οδό Κωλέττη.

Τα επεισόδια και η ένταση μεταφέρθηκαν στο κέντρο των Εξαρχείων, με άγνωστους να βάζουν φωτιά σε ένα μηχανάκι που βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από κατάστημα γνωστής αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών στην οδό Στουρνάρη, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες φώναζαν στους υπαλλήλους "βγείτε έξω θα σας κάψουμε ζωντανούς".

Στη συνέχεια άγνωστοι κατέβασαν τον κόσμο από ένα διερχόμενο λεωφορείο και του έβαλαν φωτιά!

Ακόμη, τα επεισόδια συνεχίστηκαν, με τους νεαρούς να βάζουν φωτιά και σε άλλα αυτοκίνητα, ενώ μερικά ακόμη βρέθηκαν αναποδογυρισμένα.
Τα επεισόδια προκάλεσαν την επέμβαση της αστυνομίας, αφού δυνάμεις τον ΜΑΤ επενέβησαν στην πλατεία Εξαρχείων.