Latest News

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Παράνομο πάρκινγκ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΕΤ)


Σε απέραντο πάρκινγκ από παράνομα σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα έχουν μετατραπεί οι πεζόδρομοι γύρω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Οι φωτογραφίες του "Reportaz Net" καταγράφουν την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί γύρω από το ανακαινισμένο ιστορικό θέατρο, λίγα μόλις μέτρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά.


Δεκάδες αυτοκίνητα παρκάρουν παράνομα στους πεζόδρομους του Αγίου Κωνσταντίνου και της Κολοκοτρώνη, δίπλα από το δημοτικό θέατρο της πόλης. Το παράνομο πάρκινγκ ξεκινά  όταν σταματούν τα έργα του Μετρό και απλώνεται στους δύο πεζόδρομους. 
Τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα είναι τόσα πολλά που αναρωτιέται κανείς πως μπορούν να μπαίνουν και να βγαίνουν από το παράνομο πάρκινγκ. 



Αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, καθώς όπως διαπιστώσαμε χθες, ένα φορτηγάκι ανθοπωλείου 
προσπάθησε να βγει από το πεζόδρομο και ο νεαρός οδηγός δυσκολεύτηκε αρκετά να περάσει ανάμεσα από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.  

Οι εικόνες καταγράφηκαν μέρα μεσημέρι και μάλιστα σε ώρα που δεν υπήρχε καμία εκδήλωση στο δημοτικό θέατρο. 
Αυτό σημαίνει προφανώς ότι το παράνομο πάρκινγκ εξυπηρετεί κάποιους οδηγούς που εργάζονται κοντά στο θέατρο.
Εκείνο όμως που προκαλεί εντύπωση - για να μην πούμε πως εξοργίζει- είναι το θράσος να παρκάρουν ανενόχλητοι σε ένα τόσο κεντρικό σημείο της πόλης. 
Δηλαδή, ακριβώς απέναντι από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά και δίπλα από ένα ιστορικό δημοτικό κτίριο. 

Μάλιστα, εκεί κοντά γίνονται τα έργα του Μετρό, ενώ υπάρχουν και μαγαζιά που είναι να απορεί κανείς πως δεν ενοχλούνται από το παράνομο πάρκινγκ στους πεζόδρομους. 

Σε κάθε περίπτωση, η εικόνα με τα δεκάδες παρκαρισμένα αυτοκίνητα δίπλα από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά είναι επιεικώς απαράδεκτη και κάτι πρέπει να γίνει από τους αρμόδιους (Αστυνομία και Δήμο Πειραιά).