Latest News

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Τ' άκουσε ξανά ο Γιάννης Μώραλης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μετά τους μαθητές ιδιωτικού σχολείου ήρθε η σειρά των Κρητών και των Ελληνίδων για να τα ψάλλουν στον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ο οποίος  τ' άκουσε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα...
τα κάλαντα.


Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε σήμερα για δεύτερη μέρα το Δημαρχείο Πειραιά καθώς η Αδελφότητα Κρητών "Η Ομόνοια", η Φιλαρμονική του Δήμου και η χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων έψαλλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και στη σύζυγό του Βάλια Κυριαζή-Μώραλη.


Κάθε χορωδία ξεχωριστά προσέδωσε τη δική της Χριστουγεννιάτικη "πινελιά" στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου,  ενώ ο Δήμαρχος Πειραιά ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και ευημερία.



Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε: ''Σήμερα μου τα έψαλαν για καλό, ελπίζω το νέο έτος να μη μου τα ψάλλουν για κακό. Είναι γιορτινές μέρες για όλο τον κόσμο, για όλη τη χώρα, για τον Πειραιά, για τους Πειραιώτες. Γιορτινές μέρες είναι και στο Δημαρχείο. Δέχθηκα τους Κρήτες, τη Φιλαρμονική του Δήμου και το Λύκειο Ελληνίδων. Η κάθε αντιπροσωπεία ήταν ξεχωριστή. Άλλο οι Κρήτες με τις στολές τους, τις λύρες τους, τις μαντινάδες τους, άλλο η Φιλαρμονική του Δήμου κι άλλο τα παιδιά του Λυκείου Ελληνίδων.


Διασκεδάσαμε, μου ευχήθηκαν και μου τραγούδησαν. Ήταν μια στιγμή ξεχωριστή και για μένα και για τον Δημαρχιακό χώρο, την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου. Να ευχηθώ και πάλι καλά Χριστούγεννα για όλους κι ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία και ό, τι καλύτερο για τον καθένα και για τις οικογένειες μας, για τα παιδιά μας, τους συνανθρώπους μας, σε ένα πολύ δύσκολο για τη χώρα και για τον Πειραιά περιβάλλον''. 



Νωρίτερα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Δαβάκης υποδέχθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά μαθητές από το Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Πειραιά, οι οποίοι έπαιξαν με μουσικά όργανα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προσέφερε στα παιδιά το νέο τουριστικό οδηγό ''Destination Piraeus'' για να γνωρίσουν καλύτερα τις ομορφιές της πόλης.