Latest News

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ο Ολυμπιακός "αγκάλιασε" και το Bazaar Βιβλίου - Τα έσοδα θα δοθούν για τους άπορους του Πειραιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Ο Ολυμπιακός απέδειξε για μια ακόμη φορά το φιλανθρωπικό του πρόσωπο και έδωσε το «παρών» στο Bazaar Βιβλίου στο ...

Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με τους Ομάρ Ελαμντελαουί, Δημήτρη Διαμαντάκο αλλά και τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη βρέθηκαν Bazaar Βιβλίου που διοργανώνεται στο ΣΕΦ από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά.

Μιλώντας γι' αυτήν την σπουδαία πρωτοβουλία, τα έσοδα της οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες του Πειραιά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλεσε όσους μπορούν να βοηθήσουν να αγκαλιάσουν την προσπάθεια, λέγοντας.
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή τη φιλότιμη, πολύ καλή προσπάθεια του ΒΗΜΑ FM μαζί με τον Δήμο Πειραιά. Ο σκοπός είναι πάρα πολύ καλός, όλα αυτά τα έσοδα είναι για τους άπορους του Πειραιά και εύχομαι όλοι οι Πειραιώτες να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να ανταποκριθούν τώρα, στις γιορτινές αυτές μέρες. Γιατί όπως είπαμε τα έσοδα πάνε στους άπορους του Πειραιά και μακάρι τέτοιες φιλότιμες προσπάθειες, όπως του ΒΗΜΑ FM να συνεχιστούν και σε ολόκληρη την χώρα. 
Εγώ είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και εύχομαι ό,τι καλύτερο. Να έχουμε καλές γιορτές και την καινούργια χρονιά ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας να το συναντήσει»


Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης ανέφερε  πως «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία στήριξε την πρωτοβουλία αυτή του Δήμου Πειραιά και του ΒΗΜΑ FM για το bazaar βιβλίου, του οποίου τα έσοδα θα δοθούν στους αστέγους και στους άπορους του Πειραιά. Να ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού αλλά και Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Διευθυντή Επικοινωνίας, Κώστα Καραπαπά αλλά και τους ποδοσφαιριστές που ήταν σήμερα εδώ μαζί μας και στηρίζουν την πρωτοβουλία αυτή . Είναι για καλό σκοπό, ξέρετε η χώρα περνάει σημαντικά προβλήματα, ο Πειραιάς ακόμα σημαντικότερα , έχουμε πολλούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη από την βοήθεια αυτή και πιστεύω ότι αυτή η βοήθεια μέσα από το bazaar βιβλίου θα είναι σημαντική».



Παρών ήταν και ο Νορβηγός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί ο οποίος τόνισε «Το βρήκα πολύ καλό. Είναι μια φιλανθρωπία που βοηθάει τους άπορους. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάς και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ και εγώ να το κάνω", ήταν τα πρώτα λόγια του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος συνέχισε: "Για πολλούς ανθρώπους τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που όλοι οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά και για κάποιους άμοιρους ανθρώπους μπορούν να το κάνουν αυτό, που δεν έχουν όσα έχουν κάποιοι άλλοι, οπότε πιστεύω είναι σημαντικό να σκέφτεσαι παράλληλα και τον άλλο».

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος συμπλήρωσε πως «Είναι ένα πολύ σημαντικό bazaar που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά μαζί με το ΒΗΜΑ FM. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα κοντά σε τέτοιους φιλανθρωπικούς σκοπούς. Θα ήθελα όλοι να τιμήσουμε με την παρουσία μας αυτό το bazaar και να δώσουμε έστω λίγο από το υστέρημα μας για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους απόρους του Πειραιά».


Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά και οι ποδοσφαιριστές μας, αγορασαν βιβλία από το bazaar, προκειμένου να στηρίξουν έμπρακτα και όχι μόνο με την παρουσία τους, τους άπορους του Πειραιά. Το bazaar  υπάρχουν 250.000 τίτλοι βιβλίων που κοστίζουν μόλις ένα ευρώ το καθένα. 


Καθ΄ όλη τη διάρκεια του τετραήμερου Χριστουγεννιάτικου Bazaar θα πραγματοποιούνται καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, ενώ για τους μικρούς επισκέπτες έχει στηθεί ένας ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος.Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar θα διαρκέσει  έως την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 21:00. 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
             
Το πρόγραμμα.


Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου
Το Ελληνικό μουσικό σύνολο KOMPANIA θα τραγουδήσει μοναδικά ρεμπέτικα και σμυρνέικα τραγούδια.


Σάββατο 13 Δεκεμβρίου

        Το Θέατρο Πόρτα και η ηθοποιός Ξένια Καλογεροπούλου θα διαβάσουν παραμύθια και θα παρουσιάσουν το έργο "Τα καινούρια ρούχα του Αυτοκράτορα".
        Η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου.
        Η θεατρική ομάδα Ντουθ θα παρουσιάσει την παιδική παράσταση "Ονειροφάγος".
        Ο Μουσικός Όμιλος των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων και η Χορωδία Graduarti (απόφοιτοι των Σχολείων) θα παρουσιάσουν το νέο έργο του ποιητή παραμυθιών Ευγένιου Τριβιζά.
        Ο Χρήστος Νικολόπουλος σε μια ελληνική λαϊκή βραδιά με τους ερμηνευτές   Κώστα Καραφώτη, Ζωή Παπαδοπούλου και το συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα.


Κυριακή 14 Δεκεμβρίου

        Το Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο Σκιών Θανάση και Κώστα Σπυρόπουλου.
        Η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά.
        Η Παιδική Θεατρική Σκηνή Ακαδημίας Πλάτωνος θα παρουσιάσει το αγαπημένο παραμύθι "Η Βασίλισσα του Χιονιού", του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.
        Η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου.
        Η Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής.