Latest News

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Πέθανε στα 47 του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

giorgos-tsimpinis-570
Στο πένθος βυθίστηκε η Λάρισα από τον χαμό του Γιώργου Τσιμπίνη που έπαθε ανακοπή καρδιάς και έσβησε σε ηλικία μόλις...
47 ετών.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ γεννήθηκε στις στις 23 Απριλίου 1967 και αγωνίστηκε στην ΑΕΛ από το 1989 ως το 1996. Τότε πήρε μεταγραφή στον ΑΟ Πάτραι και στα μέσα της χρονιάς εκείνης μεταπήδησε στην Αναγέννηση Καρδίτσας όπου ολοκλήρωσε την καριέρα του την επόμενη σεζόν. Αργότερα ασχολήθηκε και με την προπονητική.
Σύμφωνα με το thessalianews.gr, ο Γιώργος Τσιμπίνης άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς το πρωί της Κυριακής σε ηλικία μόλις 47 ετών. Η διοίκηση της ΑΕΛ εξέφρασε τη θλίψη της για τον θάνατο του Τσιμπίνη και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Γιώργου Τσιμπίνη.
Ο εκλιπών θα παραμείνει στη μνήμη όλων μας ως ένας χαρισματικός ποδοσφαιριστής και μια ξεχωριστή προσωπικότητα που υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια τη φανέλα της ΑΕΛ. Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του Γιώργου Τσιμπίνη και θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία με εκπρόσωπό της».