Latest News

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Βαγγέλης Μαρινάκης: Θέλουμε οι τουρίστες να περπατούν 2-3 ώρες στην πόλη του Πειραιά

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης είπε πως έπρεπε να έχει γίνει...
το αυτονόητο.
 Μιλώντας στο Δημοτικό Θέατρο κατά την παρουσίαση της τουριστικής καμπάνιας 
"DESTINATION PIRAEUS" –ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ. 
 ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε τα εξής :

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα γιατί βλέπω ότι η προσπάθεια μας αγκαλιάζεται από πάρα πολλούς φίλους μας οι οποίοι με τη σειρά τους θέλουν να προσφέρουν σε αυτό που όλοι εμείς προσπαθούμε να κάνουμε. Και προσπαθούμε να κάνουμε το αυτονόητο, αυτό που θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

Αυτό που θέλουμε, είναι άνθρωποι όπως εγώ, που έχω μεγαλώσει, εργαστεί και συνεχίζω να εργάζομαι στον Πειραιά και τις περισσότερες ώρες της ημέρας να βρίσκομαι στον Πειραιά, είναι να δείξουμε μέσα από τα δικά μας μάτια την αγάπη που έχουμε γι αυτό τον τόπο, τις δυνατότητες που έχει, να προβάλλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις ομορφιές του, ώστε τα εκατομμύρια των τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας μέσω του Πειραιά να περπατήσουν έστω 2-3 ώρες στην πόλη. Πιστεύουμε ότι αν τελικά αυτό συμβεί θα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, θα αλλάξει η τοπική μας οικονομία.

Εκτός των άλλων, αυτό το βιβλίο - οδηγό που φτιάξαμε, με πάρα πολύ αγάπη και μεράκι δείχνει σε πάρα πολλούς και σε εμάς ακόμα, μέρη τα οποία έχουμε ξεχάσει, μέρη τα οποία έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αξίζει τον κόπο να τα επισκεφθούμε. Προσπαθούμε για το καλύτερο, είναι ένας διαρκής αγώνας και πιστεύουμε στο τέλος ότι θα φέρει αποτελέσματα...".

@ Τελικά τα αυτονόητα φαίνεται πως ήταν και τα ζητούμενα εδώ και χρόνια κάτω στο λιμάνι του Πειραιά...