Latest News

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Πλήρες εγχειρίδιο του σεξ στο Grand Theft Auto [εικόνες & βίντεο]


grand-theft-auto-sex-570Δυνατότητα για σεξ με ιερόδουλη μέσα στα αυτοκίνητο και όχι μόνο έχει ο χρήστης του νέου παιχνιδιού Grand Theft Auto σε next gen κονσόλες όπως το Xbox one και το Playstation 4...
Το διάσημο παιχνίδι και στις προηγούμενες σειρές του είχε ιερόδουλες, ωστόσο δεν υπήρχε η δυνατότητα του σεξ. Πλέον στις κονσόλες επόμενης γενιάς ο χρήστης έχει τη δυνατότητα του σεξ με μια ιερόδουλη, αλλά συν τοις άλλοις να βιαιοπραγήσει πάνω της και να την δολοφονήσει για να της πάρει τα λεφτά.

Οι ιθύνοντες του παιχνιδιού, προσπάθησαν να κάνουν ρεαλιστική την... επαφή του χρήστη με την ηλεκτρονική πόρνη, αφού αφήνει αναστεναγμούς ικανοποίησης και χρησιμοποιεί ερωτικές εκφράσεις.
Οι άνθρωποι της εταιρείας για το νέο τους δημιούργημα, είπαν: «Ένα από τα πράγματα που μπορούσαμε να κάνουμε ώστε οι παίχτες να νιώθουν διαφορετικά εμπειρίες που είχαν στο παρελθόν ήταν η εκδοχή του πρώτου προσώπου. Η δυνατότητα αυτή δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο του Λος Σάντο ευθέως μέσα από τα μάτια του χαρακτήρα τους αποκαλύπτοντας με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο τις μεγαλοπρεπείς λεπτομέρειες του κόσμου αυτού».