Latest News

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Fit Kids Run: Η γιορτή της άθλησης στον Πειραιά

Facebook_TOPMια μεγάλη γιορτή άθλησης για τα παιδιά, το Fit Kids Run θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 10:00 το πρωί  μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Πειραιά (Ηρώων Πολυτεχνείου 34) 
Τι είναι το Fit Kids Run;
Αφιερώνουμε την Κυριακή στην άθληση…
Κυριακή πρωϊ γιορτάζουμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού οργανώνοντας μια συμβολική διαδρομή 1.000 μέτρων, όπου παιδιά από 0 έως και 14 ετών θα τρέξουν μαζί με γνωστούς αθλητές και Ολυμπιονίκες. Συμμετέχουμε και περνάμε καλά με τους φίλους και την οικογένειά μας σεμια μεγάλη γιορτή για την άθληση. Γονείς με καρότσια, παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, έφηβοι… τρέχουμε στον πρώτο αποκλειστικά για παιδιά αγώνα στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να περάσουμε το μήνυμα ότι η άθληση και το ευ ζην είναι τρόπος ζωής, είναι επιλογή ζωής…
Εγγραφές: 09:00-10:30 Εκκίνηση: 11:00
Η Συμμετοχή είναι δωρεάν.  Δήλωσε συμμετοχή εδώ!
Δήλωσε τώρα συμμετοχή! Πού; Ηλεκτρονικά στο 4moms.gr & runnermagazine.gr, στο κατάστημα της Puma στον Πειραιά (Γρ. Λαμπράκη 138), στα ταμεία του ALLOU! Fun Park, στα γυμναστήρια Planet Fitness & More και την ημέρα της εκδήλωσης στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου (εγγραφές από 09:00 έως και 10:30).