Latest News

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας....

Φανταστικέ μου, αναγνώστη/στρια...


@ Το "Reportaz Net" ευχαριστεί όλους εσάς και τον καθένα ξεχωριστά που παρακολουθείτε αυτό το blog. Δεν σας ξέρουμε όλους (δεν θα μπορούσαμε άλλωστε) και δεν μας ξέρετε (τουλάχιστον όλοι), αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Το πιο σημαντικό είναι ότι επισκέπτεστε πάρα πολλοί αυτό το blog. Κάτι που πραγματικά δεν περιμέναμε τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό, όταν πρωτοξεκινήσαμε πριν από λίγο καιρό να γράφουμε για πλάκα.
Και μάλιστα κάποιοι παρακολουθείτε φανατικά, αν κρίνω από τα e-mails, που έχετε στείλει εδώ. Και σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα γιατί μπήκατε στον κόπο να επικοινωνήσετε μαζί μας.

@ Τα e-mails, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν τα κοιτάμε κάθε μέρα, γιατί απλά προλαβαίνουμε! Όμως να είστε σίγουροι ότι τα διαβάζουμε όλα έστω και με καθυστέρηση. Ο λόγος; Μας ενδιαφέρουν οι απόψεις σας για ό, τι γράφετε εδώ και όταν κρίνουμε πως είναι απαραίτητο, θα υπάρχει απάντηση για κάποιο σημαντικό θέμα.

@ Το "Reportaz Net" διευκρινίζει ότι δεν είναι... δικαστήριο! Λάβαμε μηνύματα με έγγραφα από δικαστικές διαφορές για υποθέσεις που έχουν πάρει ή θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν ξέρουμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Και δεν μας αφορά. Πολύ περισσότερο δεν έχουμε καμία διάθεση να το παίξουμε Εισαγγελάτοι και να βγάλουμε δημόσια... ετυμηγορία. Αυτή είναι δουλειά των δικαστών. Όχι δική μας.
Κατ' άλλα, καλά ξεμπερδέματα...

Το "Reportaz Net"