Latest News

Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

Η εγγονή σκότωσε τη γιαγιά για μια τηλεόραση!


Η εγγονή της 69χρονης Ουρανίας Γερολύμου είναι η κύρια ύποπτη για τη δολοφονία της άτυχης κατοίκου της περιοχής Ασγούρου στη Ρόδο, που σημειώθηκε το βράδυ...
της Τρίτης, ενώ στο στόχαστρο έχει μπει και ο αδελφός της.
Οπως αναφέρουν στις ηλεκτρονικές τους εκδόσεις οι τοπικές εφημερίδες «Δημοκρατική» και «Ροδιακή», οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου, εξιχνίασαν το έγκλημα που συγκλόνισε το νησί μας, μετά από πολύωρες ανακρίσεις.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου εξιχνίασαν το έγκλημα που συγκλόνισε το νησί της Ρόδου, έπειτα από πολύωρες ανακρίσεις, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η εγγονή της 69χρονης ήταν αυτή που τη χτύπησε και εν συνεχεία την σκότωσε, αλλά αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο στο έγκλημα αυτό να συμμετείχε και συνεργός και συγκεκριμένα, ο αδελφός της δράστιδος.
Από την πρώτη στιγμή, η εγγονή είχε «κλειδωθεί» από τους αστυνομικούς ως η βασική ύποπτος για το έγκλημα αυτό. Ήταν η ίδια που είχε επικοινωνήσει με την αστυνομία και είχε ζητήσει βοήθεια γιατί όπως είπε βρήκε την γιαγιά της χτυπημένη στο κρεβάτι του σπιτιού της. Κατά την ανάκριση, έπεσε σε αντιφάσεις και σήμερα τα ξημερώματα "έσπασε" και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της. Ως κίνητρο της δολοφονίας, φαίνεται να περιέγραψε το γεγονός ότι είχαν οικονομικές διαφορές με την γιαγιά της γεγονός που τους έφερνε πολύ συχνά σε άγριους καυγάδες.
Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αργά το μεσημέρι αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο αδέλφια ρίχνουν ο ένας στον άλλον τις ευθύνες για το έγκλημα.
Η Γερολύμου που ήταν μητέρα δύο παιδιών, ενός άνδρα που διαμένει στη Φινλανδία και μιας γυναίκας, τροφίμου των φυλακών της Θήβας, έπειτα από παραβίαση των περιοριστικών όρων που της είχαν επιβληθεί για υπόθεση ναρκωτικών και κλοπών, διέμενε απέναντι από τα δύο εγγόνια της και την Τρίτη βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Στην αρχή φαινόταν πως στην οικία της 69χρονης εισήλθε άγνωστο άτομο τα ξημερώματα της Τρίτης από το παραθυράκι του μπάνιου και στη συνέχεια πήγε στο δωμάτιο της ηλικιωμένης. Εκεί, την χτύπησε στο πρόσωπο με αντικείμενο. Μάλιστα, εικάζεται ότι μετά το χτύπημα στο κέντρο του προσώπου, η 69χρονη σφάδαζε από τους πόνους και ο δράστης χρησιμοποίησε το μαξιλάρι για να την αποτελειώσει, κόβοντάς της την αναπνοή.
Το άψυχο σώμα της 69χρονης βρέθηκε σε ύπτια θέση κοντά στο κρεβάτι της. Το κεφάλι της ήταν σκεπασμένο με ένα σεντόνι και πάνω από αυτό ήταν ένα μαξιλάρι.
Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 69χρονη
Μετά το φόνο ο δράστης ή οι δράστες, αφαίρεσαν από την κατοικία της 69χρονης μια τηλεόραση μάρκας LG και να εξήλθε από παράθυρο της κουζίνας το οποίο βρέθηκε ανοικτό. Η τηλεόραση βρέθηκε στο σπίτι των εγγονιών της, ενώ ακόμη δύο άτομα κατηγορούνται για κλεπταποδοχή.
Εντύπωση έχει προκαλέσει στους αστυνομικούς που επιλήφθηκαν της έρευνας ότι στο σημείο που ήταν η τηλεόραση δεν βρέθηκε σκόνη αν και το υπόλοιπο σπίτι δεν είχε καθαριστεί πρόσφατα. Πιθανολογείται έτσι ότι ο δράστης καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος για να σβήσει τα ίχνη του.
Μέχρι και χθες το απόγευμα δεν είχε βρεθεί εξάλλου, παρά τις επίπονες έρευνες, το όργανο του εγκλήματος. Σημειώνεται ότι από καταθέσεις που ελήφθησαν δεν προέκυψε ότι η 69χρονη είχε εχθρούς και μάλιστα προχθές το απόγευμα είχε κάνει την καθημερινή της βόλτα στη γειτονιά χωρίς να δείχνει ανήσυχη.