Latest News

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Μυστήριο με τον πυροβολισμό στο κεφάλι του καθηγητή μεγαλοδικηγόρου στην Πεντέλη

spiti4-570Μπόλικο μυστήριο και αρκετά κενά διαπιστώνει η Ελληνική Αστυνομία στην υπόθεση του πυροβολισμού στο κεφάλι, τη Δευτέρα στην Πεντέλη του καθηγητή και μεγαλοδικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου από...

δύο άγνωστους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι κατά 70% είναι ληστεία και κατά 30% κάτι άλλο και αυτό γιατί υπάρχουν πολλά κενά. 
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πυροβολισμός του δράστη προς τον 56χρονο δικηγόρο που τα τελευταία χρόνια έχει εμπλακεί σε πολλές πολύκροτες υποθέσεις φαίνεται να είναι προσβολής θυμού από κάποια λεκτική αναφορά του θύματος, ενώ έχει πάρει τον χαρτοφύλακα με τα χρήματα.  
Επίσης, από το βίντεο δεν διαπιστώνεται αιφνιδιασμός του θύματος όταν έρχεται αντιμέτωπος με τους δυο δράστες, ενώ τους κάνει εντύπωση το γεγονός ότι οι δράστες άφησαν πίσω τους γενετικό υλικό στα τσιγάρα που κάπνιζαν περιμένοντας τον δικηγόρο, αλλά και αποτυπώματα.
Αστυνομικές πηγές που έχουν δει πολλές φορές το βίντεο της δολοφονικής επίθεσης, από τις κάμερες ασφαλείας, περιγράφουν το περιστατικό: 
Οι δράστες, χωρίς καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, προσεγγίζουν τον 56χρονο δικηγόρο τη στιγμή που εκείνος βγαίνει από την εξώπορτα του σπιτιού του. Ακολουθεί μια συνομιλία διάρκειας ενός λεπτού και στη συνέχεια του αρπάζουν το χαρτοφύλακα με τις 300.000 ευρώ. 
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας ισχυρίζονται ότι ενώ οι δράστες απομακρύνονται, βλέπουν στο βίντεο το θύμα να τους λέει κάτι, κάτι που κάνει τον ένα δράστη να γυρίζει και να πυροβολεί από απόσταση 4με 5 μέτρων εναντίον του δικηγόρου.
Από την πλευρά του ο δικηγόρος, που νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, ισχυρίζεται ότι αιφνιδιάστηκε από τους δράστες που του ζητούσαν να τους παραδώσει το χαρτοφύλακα με τα χρήματα, και όταν αντιστάθηκε τον πυροβόλησαν. Ο ίδιος πάντως, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ήταν συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του, το οποίο οι δράστες ήθελαν να φανεί ως ληστεία, ένα ενδεχόμενο στο οποίο δεν συμφωνεί η αστυνομία καθώς πιστεύει ότι αν όντως συνέβαινε κάτι τέτοιο, οι δράστες θα έπρεπε να τον πυροβολήσουν αμέσως και μετά να του πάρουν τα χρήματα. Και πάλι ως ληστεία θα φαινόταν το περιστατικό.