Latest News

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Η επική φάρσα στο Γιάννη Μπουτάρη (BINTEO)


Η απίστευτη φάρσα του Μητσικώστα στον... Γιάννη Μπουτάρη! Βίντεο

Μια απίστευτα ξεκαρδιστική φάρσα έστησε ο Γιώργος Μητσικώστας με "θύμα" του τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Ο Γ. Μητσικώστας υποδυόμενος τον μεγάλο στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο τηλεφώνησε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης που βρισκόταν στο Βελιγράδι για να του προτείνει να... αναβιώσουν το Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης.
Ο Γ. Μητσικώστας πρότεινε στον Γ. Μπουτάρη να φέρουν την Πάολα και την Θέλξη, εκθειάζοντας με πολύ έντονο τρόπο την θηλυκότητα των δύο τραγουδιστριών.
Ο Γ. Μπουτάρης φυσικά είπε ναι συμφωνώντας με την ιδέα του... φίλου του Λευτέρη, ενώ ακολούθησε και διάλογος με τον «Γιώργο Νταλάρα»!
«Την έφαγα την πλάκα. Δεν κατάλαβα ότι ήταν φάρσα. Τους έκανε ίδιους ο Μητσικώστας» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης για την απίστευτη φάρσα που του έστησε ο Γιώργος Μητσικώστας.

Όπως συμπλήρωσε ο δήμαρχος, δεν του πέρασε από το μυαλό ότι επρόκειτο για φάρσα καθώς πέρυσι, ο ίδιος είχε κάνει στην πραγματικότητα μια κουβέντα για το Φεστιβάλ Τραγουδιού με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο.