Latest News

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 20χρονος λήστεψε και βίασε υπεραιωνόβια γιαγιά 101 ετών!

viastis-570
Ένας 20χρονος εισέβαλλε στο σπίτι μίας υπεραιωνόβιας γιαγιάς 101 ετών, την λήστεψε, την χτύπησε και...
την βίασε!
Ο Αντουάν Ντεβόν Πέτις από το Μίλγουόκι του Ουινσκόνσιν μπήκε στο σπίτι της ηλικιωμένης αλλά εκείνη τον κατάλαβε και έβαλε τις φωνές. Τότε ο νεαρός μπήκε στην κρεβατοκάμαρα της, την χτύπησε στο πρόσωπο για να σταματήσει να φωνάζει και την βίασε.
Μόλις ο 20χρονος έφυγε από το σπίτι μαζί με τα κλοπιμαία, η γυναίκα βγήκε έξω και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Η αστυνομία όταν έφθασε στο σημείο βρήκε την 101χρονη με αίματα στο πρόσωπο, στα πόδια και στους γλουτούς... Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία.
Ο νεαρός εντοπίστηκε το τελευταίο διάστημα μετά από εξέταση DNA και αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή, διακεκριμένη βιαιοπραγία και σεξουαλική κακοποίηση. Αν αποδειχθεί η ενοχή του για το σύνολο των κατηγοριών, τότε ο άντρας θα μπορούσε να εκτίσει ποινή φυλάκισης μέχρι και 60 χρόνια.
Ο 20χρονος ομολόγησε πως είχε έναν και μοναδικό σκοπό, να ληστέψει το σπίτι. Επίσης διευκρίνισε πως δεν ήθελε να βιάσει την ηλικιωμένη λέγοντας πως είχε αν είχε προσχεδιάσει την σεξουαλική κακοποίηση θα είχε πάρει μαζί του προφυλακτικό.