Latest News

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Fan-Club "Λατρεύουμε Πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη: Να πάρει θέση το Δ.Σ. για την στοχοποίησή του!

Ξαναχτυπά το "Fan-Club "Λατρεύουμε Πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη", με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις ότι ο ηγέτης του Ολυμπιακού βρισκόταν στο στόχαστρο...
τρομοκρατικής επίθεσης.

Ενάμιση μήνα μετά την ιδρυτική διακήρυξη  (ΕΔΩ) παρεμβαίνει ξανά το "Fan-Club "Λατρεύουμε Πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη!".


Σε επιστολή σημειώνει τα εξής:

"Αγαπητό "Reportaz Net",
Παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών για την αποκάλυψη με επίσημα στοιχεία και όχι θεωρίες ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης έχει στοχοποιηθεί από τρομοκράτες.

Περιμένουμε από την Αστυνομία να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί που έδωσαν την εντολή για τη δολοφονία του προέδρου, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια μπροστά σε τέτοιου είδους φαινόμενα.   


Γι' αυτό ενώνουμε τη φωνή μας με τους φιλάθλους της  "Θύρα 7 και τους βετεράνους του Ολυμπιακού και καλούμε τα μέλη μας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10.00 απόψε το βράδυ έξω από τις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΙ στο Νέο Φάληρο.


Το Fan-Club "Λατρεύουμε Πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη"  ζητά με αφορμή την αυριανή συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά μέλος του οποίου είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης να πάρει θέση και να καταδικάσει την στοχοποίηση του προέδρου του Ολυμπιακού".

 Το (προσωρινό) προεδρείο του Fan Club

"Λατρεύουμε Πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη!"

@ Κάτω τα χέρια από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη...