Latest News

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Πολιορκία φίλων του Ολυμπιακού στον ΣΚΑΙ - «Αλαφούζε, είσαι ανεπιθύμητος στον Πειραιά» (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Συλλαλητήριο έξω από τον ΣΚΑΪ. Ισχυρές οι αστυνομικές δυνάμεις
Δυναμικό "παρών» έδωσαν εκατοντάδες  φίλοι του Ολυμπιακού στο «ερυθρόλευκο» συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, που έγινε χωρίς παρατράγουδα και  υπό δρακόντεια αστυνομικά μέτρα, έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, το βράδυ....
της Δευτέρας.
Οι οργανωµένοι οπαδοί των Πειραιωτών προχώρησαν σ/ αυτήν την κίνηση, με αφορμή την υπόθεση για χτύπημα κατά της ναυτιλιακής εταιρίας Capital, συμφερόντων του προέδρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την «εχθρική», όπως τη χαρακτηρίζουν, στάση του καναλιού εναντίον του ισχυρού άνδρα της ομάδας τους.
Λίγο μετά τις 22.00 έφτασαν στο σημείο οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι παρέμειναν σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το κτήριο του τηλεοπτικού σταθμού και φώναζαν συνθήματα υπέρ του προέδρου τους, εξαπολύοντας παράλληλα μύδρους εναντίον του ΣΚΑΪ και του Γιάννη Αλαφούζου.
Οι φίλοι των Πειραιωτών άναψαν πυρσούς και τραγούδησαν τον ύμνο του Ολυμπιακού, έχοντας πάντα στο «στόχαστρό» τους το «αφεντικό» του καναλιού του Ν. Φαλήρου και τον Παναθηναϊκό.Στο «ερυθρόλευκο» συλλαλητήριο υπήρχαν και αρκετά πανό και ένα εξ αυτών ανέφερε: «"Φωτιά και τσεκούρι" στους συκοφάντες», ενώ δεν έλειψαν και αυτά που αναφέρονταν επί προσωπικού στον ιδιοκτήτη του σταθμού, αλλά και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Αλαφούζε, είσαι ανεπιθύμητος στον Πειραιά».

Το κυρίαρχο σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα ήταν το: «Κάτω τα χέρια από τον πρωταθλητή, από δω και πέρα καμία ανοχή», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από τους βετεράνους του συλλόγου το «παρών» έδωσαν στο συλλαλητήριο οι Γρηγόρης Γεωργάτος και Γιώργος Αμανατίδης.