Latest News

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Βρέθηκε ο χάκερ που έβγαλε στη φόρα τις γυμνές φωτογραφίες των celebrities...

modello-notia-afriki-570Άνδρες της μυστικής αστυνομίας των ΗΠΑ κατάφεραν να βγάλουν άκρη στο σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες εντοπίζοντας μία συνεργό του χάκερ ενώ έχουν ταυτοποιήσει και τα...
στοιχεία του.

Η 21χρονη Μάντισον Λάουτς, μοντέλο με καταγωγή από την Νότια Αφρική που ζει στο Λος Άντζελες, έλαβε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις 7 Σεπτεμβρίου από τον χάκερ που την προειδοποιούσε ότι θα κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της. Ο χάκερ την ζήτησε 900 δολάρια για να μην τις κυκλοφορήσει και καταστρέψει την καριέρα της.
Μάλιστα, της έδωσε σαφείς οδηγίες να τοποθετήσει τα χρήματα μέσα σε μία γλάστρα σε δρόμο του Χόλιγουντ. Η Μάντισον όχι μόνο δεν φοβήθηκε αλλά κάλεσε και την αστυνομία καταγγέλλοντας το περιστατικό. Η αστυνομία έστησε επιχείρηση και τα χρήματα τοποθετήθηκαν στην γλάστρα από την Μάντισον.
Τότε εμφανίστηκε μία γυναίκα, για να πάρει τα χρήματα. Για κακή της τύχη, η Τζέιμι Μούνοζ συνελήφθη από τους άνδρες της μυστικής αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο. Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι πήγε στο σημείο για να πάρει τα χρήματα αλλά αρνήθηκε ότι έχει σχέση με την διαρροή των γυμνών φωτογραφιών.

Οι αρχές ανέφεραν πως η γυναίκα κατονόμασε τον δράστη σαν Νίκολας Ντάγκλας που κατάγεται από το Βανκούβερ του Καναδά. Το βράδυ της Δευτέρας οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του για να τον συλλάβουν αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς έλειπε. Η Μούνοζ δήλωσε ένοχη αλλά δεν θα μπει φυλακή καθώς καταδικάστηκε σε τρία χρόνια κοινωνικής εργασία

ς.