Latest News

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Γιατί συνελήφθη ο Φάνης Χριστοδούλου στην Πάρο

 Ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές μπάσκετ της χώρας μας, ο Φάνης Χριστοδούλου φέρεται να συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς του τμήματος...
της Πάρου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώην εργαζόμενος στην κατασκευαστική του εταιρία είχε καταθέσει δικαστική προσφυγή εναντίον του. Ο αντίδικος του, υπήκοος Αλβανίας, είχε πάθει ηλεκτροπληξια και προσέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας αποζημίωση για το εργατικό ατύχημα, καθώς έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω.

Η ασφαλιστική εταιρεία του έβγαλε αποζημίωση 100.000 ευρώ την οποία δεν αποδέχτηκε και τελικά, πέτυχε την έκδοση δικαστικής απόφασης υπέρ του για χρηματική ικανοποίηση της ταξης περιπου των 280.000 ευρώ, με παράλληλη απόφαση προσωποκράτησης στην περίπτωση της μη καταβολής τους.
Ο Φάνης Χριστοδούλου κρατήθηκε για δύο ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα της Πάρου και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, από τον οποίο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Μιλώντας αργότερα ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας τόνισε: «Είναι γελοία πράγματα. Θα μπορούσαν να ρωτήσουν και την αστυνομία αν έχω συλληφθεί. Αυτοί που βγάζουν αυτά τα πράγματα, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο τα κάνουν. Εγώ έχω χαθεί από το αθλητικό περιβάλλον χρόνια και ξαφνικά με θυμήθηκαν. Aπό τη Δευτέρα που θα ανοίξουν τα δικαστήρια θα ασχοληθεί ο δικηγόρος μου. Είναι γελοίο. Εγώ είμαι στη δουλειά μου, τι να συλληφθώ; Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας».