Latest News

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Δημοψήφισμα θέλει να κάνει τώρα η Ρένα Δούρου- Τι θα γίνει με τα λεφτά για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

agia-sofia-syriza-570
Στην ΑΕΚ περιμένουν την οικοδομική άδεια για την ανέγερση της «Αγίας Σοφιάς» στη Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο δεν κρύβουν την ανησυχία τους για τις κινήσεις της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου...
Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Δήμος το βράδυ της Τετάρτης (15/10) πραγματοποίησε Διοικητικό Συμβούλιο με κύριο θέμα το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, ύστερα από την πρόταση του Βασιλόπουλου να καθαριστεί το άλσος και να παρασχεθεί η πρέπουσα φροντίδα. Ο Δήμαρχος επισημαίνει τους φόβους του για την επικείμενη εξαγορά του άλσους σε ιδιώτες, με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να αναρωτιούνται ποιοι είναι αυτοί οι ιδιώτες καθώς στην Ένωση ανήκει μόνο ένα ποσοστό από το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.
Σε ό, τι αφορά την Περιφέρεια, η Ρένα Δούρου είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική καθώς όπως και στην υπόθεση του Παναθηναϊκού έτσι και στην ΑΕΚ θέλει να δοθεί... λαϊκή εντολή, μέσω δημοψηφίσματος. Επί της ουσίας η Περιφερειάρχης Αττική, δεν παίρνει τις δύσκολες αποφάσεις που ενδέχεται να της βλάψουν το πολιτικό της προφίλ, αλλά και την καριέρα της και για τον λόγο αυτό πετάει την μπάλα στον κόσμο για να αποφασίσει αντί εκείνης.
Από την πλευρά της η ΑΕΚ, δεν σκοπεύει να αντιδράσει άμεσα, απλά παρακολουθεί τις όποιες εξελίξεις. Το μόνο βέβαιο είναι πως οι ιθύνοντες της Ένωσης ανησυχούν ιδιαίτερα με την τακτική του Δήμου, αλλά και της Περιφέρειας. Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αναμένουν την έγκριση της οικοδομικής και ύστερα θα ξεκινήσει ένα μπαράζ πιέσεων προς την Περιφέρεια.