Latest News

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Αυτοί είναι - λέει- οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας που έχουν απογοητεύσει τον Ρανιέρι

ranieri-paiktes-reportaz-570
Το τελευταίο 24ωρο, μετά την ήττα της Εθνικής από την Βόρεια Ιρλανδία, με 2-0, υπήρξε έντονη κινητικότητα από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις για την ήττα...
δύο φορές.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο Κλαούντιο Ρανιέρι είχαν την πρώτη τους συνομιλία, μετά το τέλος του ματς στο Φάληρο και συζήτησαν για 20 λεπτά, με τον κ. Σαρρή να δείχνει στον Ρανιέρι πως τον στηρίζει και ότι πιστεύει στο πλάνο του. Επί της ουσίας ήταν ο πρόλογος της συνάντησης που έγινε το πρωί της Τετάρτης (15/10) στα γραφεία της ομοσπονδίας.
Εκεί ο Ρανιέρι εξέφρασε το παράπονό του στον κ. Σαρρή για την αντίδραση που είχαν οι ποδοσφαιριστές, ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του από ορισμένους ποδοσφαιριστές που δεν έχει πάρει αρκετά πράγματα. Η ΕΠΟ από την πλευρά της στάθηκε υπέρ του Ιταλού τεχνικού και του έδωσε το ελεύθερο να διαλέξει και να απορρίψει για το επόμενο ματς με τα Νησιά Φερόε, όποιους παίκτες θέλει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον ελληνικό αθλητικό Τύπο, ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει απογοητευτεί από τον Κώστα Μανωλά, για τον ο οποίο ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε πάρα πολύ καλή γνώμη βλέποντας τις επιδόσεις του Έλληνα αμυντικού της Ρόμα. Επιπλέον, οι Γιώργος Σαμαράς και Κώστας Μήτρογλου έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα τον ομοσπονδιακό τεχνικό και δεν αποκλείεται να μείνουν εκτός στο επόμενο, ή ακόμα στα επόμενα παιχνίδια.

@ Από την επιλογή Βύντρα δεν είναι απογοητευμένος που γελάει όλη η Ελλάδα; 
Αυτή η Εθνική δεν έχει ούτε αρχή, ούτε μέση, ούτε τέλος και δεν θυμίζει ομάδα, αλλά ελληνική σαλάτα...