Latest News

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Διαψεύδουν πρώτοι τον εαυτό τους!

Την στιγμή που θέλουν ν' αυτοδιαφημιστούν για τους δικούς τους λόγους, πάνω στον ενθουσιασμό τους, το μόνο που καταφέρνουν είναι να διαψεύδουν τον...


εαυτό τους! 

Έτσι, μιλάνε για "ηχηρό όχι του Δημοτικού Συμβούλου Τάκη Αβραμίδη στην πρόταση για ανάληψη καθηκόντων Προέδρου του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πειραιά".
Αμέσως μετά λένε πως "όπως πρώτοι μας είχαν αποκαλύψει ο Τάκης Αβραμίδης, ήταν ο εκλεκτός για το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά 90,4. Τώρα όμως τα δεδομένα αλλάζουν, καθώς ο έμπειρος αυτοδιοικητικός κάνει ένα βήμα πίσω". 
Απλά να πούμε ότι ο νέος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δεν έχει ανακοινώσει επισήμως τις προτάσεις του για τους προέδρους και τα διοικητικά συμβούλια των δημοτικών επιχειρήσεων (ΔΗΡΑΠ, ΟΠΑΝ ΚΟΔΕΠ).  Αυτό θα γίνει στο δημοτικό συμβούλιο - το επόμενο αναμένεται να πραγματοποιηθεί εκτός απροόπτου την προσεχή βδομάδα- όπου θα ψηφιστούν οι νέες διοικήσεις των δημοτικών επιχειρήσεων. 
Φυσικά εδώ και καιρό κάποιοι γράφουν διάφορα ονόματα υποψηφίων προέδρων και μάλιστα τους θεωρούν δεδομένους. Αυτό όμως απέχει πολύ από το να καμαρώνεις πως πρώτος το αποκάλυψε, αλλά τώρα να αυτοδιαψεύδεσαι, λέγοντας πως άλλαξαν τα πράγματα.
 Όλη αυτή η ιστορία εκθέτει πρόσωπα (Δήμαρχο, υποψήφιο πρόεδρο) χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος.
Το χειρότερο είναι όμως ότι εμφανίζονται τελείως αναξιόπιστοι, αν δεν το έχουν ανακαλύψει πρώτοι κι αυτό... 

@ Καλό μήνα είπαμε; Στην προηγούμενη ανάρτηση, αλλά δεν πειράζει να ξαναπούμε: Καλό μήνα!