Latest News

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μετέτρεψαν το Καρνάγιο σε ένα απέραντο υποθαλάσσιο νεκροταφείο αυτοκινήτων [BINTEO]

Απίστευτο θέαμα στον βυθό της Ρόδου: Μετέτρεψαν το Καρνάγιο σε ένα απέραντο υποθαλάσσιο νεκροταφείο αυτοκινήτων [βίντεο]Σε ένα απέραντο υποθαλάσσιο νεκροταφείο αυτοκινήτων και δικύκλων έχει μετατραπεί ο βυθός του Καρνάγιου στη Ρόδο στην περιοχή του καταυλισμού Ρομά. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Αυτό αποδεικνύεται και από τα «ευρήματα» των δυτών που βούτηξαν στα νερά της περιοχής με πρωτοβουλία της εταιρείας «Dodekanisos Seaways»..
H εταιρεία με δική της δαπάνη βιντεοσκόπησε τον βυθό στο Καρνάγιο επιβεβαιώνοντας τους φόβους για μετατροπή της περιοχής σε ένα απέραντο υποθαλάσσιο νεκροταφείο αυτοκινήτων και δικύκλων.
Οι αρμόδιοι της Δωδεκανησιακής εταιρείας δημιούργησαν ένα dvd στο οποίο περιλαμβάνονται περισσότερα από 20 αυτοκίνητα και 40 δίκυκλα μοτοποδήλατα. Το υλικό, σύμφωνα με τη rodiaki.gr, έχει σταλεί σε όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες -Δήμος Ρόδου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Λιμεναρχείο Ρόδου, Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου-, ενώ αντίγραφο δόθηκε και στον επικεφαλής της ομάδας «Greenpeace» που βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Ρόδο.