Latest News

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

H σόουμπιζ θέλει τον πλαστικό της: Από την Κατερίνα Καινούργιου ως τη Δούκισσα Νομικού


Από την Κατερίνα Καινούργιου στην Δούκισσα Νομικού: H σόουμπιζ θέλει τον πλαστικό της
Η εμφάνιση είναι το Α και το Ω στο χώρο της σόουμπιζ. Έτσι επτά εκπρόσωποι της εγχώριας τηλεόρασης και καλλιτεχνικού στερεώματος, δεν γνωρίζουν από ταμπού και με θάρρος παραδέχονται πώς εκτός από το θεό έχει βάλει το χέρι του και…
ο πλαστικός!



Μεγάλες βλέψεις από μικρή είχε η μπι μπι μπο του Alpha, Κατερίνα Καινούργιου. Θέλοντας να έχει όλα τα προσόντα για να βγει στον κόσμο της TV, στην εφηβική κιόλας ηλικία είχε κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη και μετέπειτα στο στήθος. 
Αφορμή για να το παραδεχτεί αποτέλεσαν κάποιες φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί και πικρόχολα σχόλια που ακολούθησαν. Έτσι η 29χρονη παρουσιάστρια, καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα ξεσπάθωσε και τα αποκάλυψε όλα. Μάλιστα άφησε κοινό και παρουσιαστές με το στόμα ανοιχτό όταν παραδέχτηκε ότι ο μπαμπάς της δεν το ήξερε μέχρι τότε: «Έκανα τη μύτη μου όταν ήμουν 17 και όταν αργότερα έκανα αυξητική στήθους δεν το είχα πει στον μπαμπά μου. Δεν ήθελα να το μάθει από την τηλεόραση», δήλωσε. Και να πω ότι δεν φαινόταν!
Η ρήση «κανείς δεν είναι τέλειος» ισχύει ακόμα και στην περίπτωση της Δούκισσας Νομικού. Το κορίτσι που αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός για τους περισσότερους άντρες, έχει καθίσει στην καρέκλα του πλαστικού χειρουργού για να βάλει σιλικόνη στο στήθος. Η εμφάνιση της στα Madwalk 2012 με τα περιβόητα cupcakes στο μπούστο έδωσαν λαβές για σχόλια στις κακές γλώσσες, κάτι βέβαια που δεν πτόησε το 28χρονο κορίτσι του Θέμου. Με πολύ πάθος και χωρίς φόβο, είχε δηλώσει σε συνέντευξη της σε γνωστό περιοδικό: «Για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μ’ αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε και να το αναλύσω». Γούστο της και καπέλο της που λέμε…
Τι κι αν ήδη έχει περάσει τα δεύτερα άντα και είναι μητέρα δύο αγοριών, η Μαρία Μπακοδήμου, παραμένει γοητευτική και κυρίως ακομπλεξάριστη. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει παραδεχθεί ότι στο παρελθόν επισκέφθηκε πλαστικό χειρουργό για να βελτιώσει την εμφάνισή της. «Έχω κάνει "κορδόνι". Είναι μία μέθοδος με ένα κορδόνι που μπαίνει στο... εσωτερικό του δέρματος με έναν τρόπο που υποτίθεται πως σηκώνει το δέρμα. Όσο κρατάει όμως το ράμμα μέχρι να απορροφηθεί, κρατάει και αυτό», υποστήριξε. Συνεχίζοντας κατέρριψε κάθε μύθο, λέγοντας: «Είναι μια βλακεία. Φαίνεται τσαλάκα. Με έπιασε μια λύπηση, μην το δείχνουμε και πάει καμιά άλλη και το κάνει». Τώρα τι άλλο έχει κάνει, ποιος το ξέρει; Αυτή… ο γιατρός και ο θεός.