Latest News

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Το ομοβοφικό παραλήρημα του Τάσου Νεράντζη

Τι σχέση έχει η κτηνοβασία και η παιδοφιλία με το σύμφωνο συμβίωσης; Για τον Τάσο Νεράντζη ο παραλληλισμός ήταν αναγκαίος για να εκφράσει την αντίθεση για το σύμφωνο συμβίωσης και τα...
ομόφυλα ζευγάρια.

Ξάφνιασε ο βουλευτής της Ν.Δ. όταν για να εκφράσει την αντίθεση του στην τροπολογία που κατέθεσαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και τα ομόφυλα ζευγάρια, χρησιμοποίησε… ακραία παραδείγματα..
«Στην Ολλανδία υπάρχουν κόμματα που αναγνωρίζουν την παιδοφιλία, τι θα κάνουμε θα το υιοθετήσουμε και εμείς; Υπάρχουν επίσης οίκοι ανοχής που επιτρέπουν την κτηνοβασία, τι θα κάνουμε θα το υιοθετήσουμε και εμείς;» αναρωτήθηκε και κατέληξε «Το σύμφωνο συμβίωσης δεν μπορεί να βρει θέση στην Ελλάδα».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης πάντως παραπέμπει την υιοθέτηση του συμφώνου συμβίωσης στο μέλλον, ξεκαθαρίζοντας πως είναι ένα θέμα που απαιτεί μελέτη και δε μπορεί να ενσωματωθεί στο αντιρατιστικό νομοσχέδιο που επεξεργάζεται και ψηφίζει σήμερα το Γ΄ θερινό τμήμα της Βουλής.

Περίπου ίδια επιχειρήματα είχε χρησιμοποιήσει και ο Νίκος Νικολόπουλος μετά το σάλο που ξέσπασε με το tweet κατά του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου για να δικαιολογήσει τη θέση του για το σύμφωνο συμβίωσης.